Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν εγκαίνια: Κι άλλος πιτσιρικάς του… έσπασε τα νεύρα με την κορδέλα
ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν εγκαίνια: Κι άλλος πιτσιρικάς του… έσπασε τα νεύρα με την κορδέλα

Ερντογάν εγκαίνια: O πιτσιρικάς έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων δύο φορές, αφού αντικαταστάθηκε η πρώτη, εκνευρίζοντας τον Ερντογάν

Για μία ακόμη φορά, ένας πιτσιρικάς χάλασε, τη φιέστα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια εγκαινίων του εθνικού κήπου την Πέμπτη στην Άγκυρα. Αν και στο βίντεο φαίνεται ο Τούρκος πρόεδρος να χτυπάει στον ώμο το 10χρονο παιδί, προειδοποιώντας τον να μην προχωρήσει σε κάποια απρόβλεπτη κίνηση, εν τούτοις ο πιτσιρικάς έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων δύο φορές, αφού αντικαταστάθηκε η πρώτη, εκνευρίζοντας τον Ερντογάν. «Κρίμα, μα γιατί βιάστηκες τόσο πολύ;» ακούγεται να λέει ο Ερντογάν στον 10χρονο, με τον πρόεδρο της βουλής Μουσταφά Σεντόπ να σχολιάζει έντονα: «Δεν πρέπει να τούς δίνουμε τα ψαλίδια», προειδοποιώντας τον Τούρκο πρόεδρο πως ο μικρός θα ξανακόψει την κορδέλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά!

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο, πάλι σ’ εγκαίνια έργου παρουσία του Ερντογάν, όταν ένας άλλος πιτσιρικάς πρόλαβε και έκοψε πάλι πρώτος την κορδέλα. Για «κρίση κορδέλας» έκαναν λόγο τουρκικά ΜΜΕ, σχολιάζοντας το νέο ξεκαρδιστικό περιστατικό, παραλληλίζοντάς το με την πρόσφατη κρίση που δημιουργήθηκε με τους δέκα ξένους πρέσβεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις