Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Βολιώτη κόρη: Η συγκινητική εξομολόγηση για το κοριτσάκι που υιοθέτησε
LIFESTYLE

Βίκυ Βολιώτη κόρη: Η συγκινητική εξομολόγηση για το κοριτσάκι που υιοθέτησε

Βίκυ Βολιώτη κόρη: Η ηθοποιός εξηγεί ότι νιώθει τυχερή που την υιοθέτησε και ότι το μικρό κορίτσι έχει μάθει να διαχειρίζεται τα σχόλια που ακούει

Η Βίκυ Βολιώτη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου στην εκπομπή «Πρωινό» και εξήγησε πώς νιώθει μετά την απόφασή της να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξηγεί ότι νιώθει τυχερή που την υιοθέτησε και ότι το μικρό κορίτσι έχει μάθει να διαχειρίζεται τα σχόλια που ακούει, για το διαφορετικό χρώμα δέρματος της.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Βολιώτη, ανέφερε με τρυφερότητα: «Με άλλαξε πολύ! Δεν ξέρω αν είναι πιο έντονα η υιοθεσία. Για μένα είναι αυτονόητο. Είναι το μεγαλύτερο δώρο η Άννα. Και μου λένε μερικές φορές «πω πω, τι τυχερό παιδάκι» και απαντάω «όχι, εγώ είμαι τυχερή». Πρώτον γιατί μου άνοιξε ένας νέος κόσμος, άλλαξε η ζωή μου και ταυτόχρονα είναι ένα παιδί, το οποίο είναι δώρο».

Τέλος, προσέθεσε: «Είναι ένα πλάσμα υπέροχο. Χαμογελαστή, χαρούμενη, που ξέρει τι θέλει, ανεξάρτητη, είναι διεκδικητική. Εγώ άργησα πολύ, μεγάλωσα πολύ για να πω «όχι» και να διεκδικήσω αυτά που θέλω. Ελπίζω η Άννα να μην αργήσει τόσο πολύ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις