Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ψαράδες Ηράκλειο: Ένας νεκρός και δύο στο νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ

Ψαράδες Ηράκλειο: Ένας νεκρός και δύο στο νοσοκομείο

Ψαράδες Ηράκλειο: Τέσσερις άνδρες ψάρευαν στα βράχια, στην περιοχή Αλυκές. Ένα μεγάλο κύμα τους χτύπησε και τους παρέσυρε μέσα στη θάλασσα.

Τραγωδία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο. Τέσσερις άνδρες ψάρευαν στα βράχια, στην περιοχή Αλυκές, όμως η έντονη θαλασσοταραχή αποδείχθηκε μοιραία, όταν ένας εκ των τριών που ψάρευαν έχασε το καλάμι του, το οποίο έπεσε επίσης στην θάλασσα. Σύμφωνα με το creta24.gr, στην προσπάθεια του να το πιάσει, παρασύρθηκε, από τα κύματα. Άμεσα, οι δύο φίλοι του (27 και 30 ετών) προσπάθησαν να τον τραβήξουν από το νερό. Όμως τα μανιασμένα κύματα παρέσυραν, και τους άλλους δύο νεαρούς, που ξεπερνώντας τις δυνάμεις τους προσπάθησαν να κρατήσουν στην επιφάνεια, τον φίλο τους.

Τελικά ο ένας νεαρός άνδρας δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του. Στην επιχείρηση ανάσυρσής του βοήθησε επαγγελματίας ψαράς από την Αγία Πελαγία. Τα άλλα δύο μέλη της παρέας που έπεσαν στο νερό βγήκαν με υποθερμία με τη βοήθεια εθελοντή ιδιοκτήτη σκάφους και μεταφέρθηκαν στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

αγια αγια αγια
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις