Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φώφη Γεννηματά ζεϊμπέκικο: Όταν χόρευε ανήμερα της εορτής της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώφη Γεννηματά ζεϊμπέκικο: Όταν χόρευε ανήμερα της εορτής της

Φώφη Γεννηματά ζεϊμπέκικο: Η Φώφη Γεννηματά χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας ανήμερα της ονομαστικής της εορτής στο σπίτι της οικογένειάς της στη Βούλα.

Στην Μητρόπολη Αθηνών θα γραφτεί σήμερα το μεσημέρι ο επίλογος για τη Φώφη Γεννηματά. Ο πρόωρος χαμός της έχει συγκλονίσει φίλους, συνεργάτες και απλούς πολίτες που προσέρχονται στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη για να συλλυπηθούν. Στο πένθος έχει βυθιστεί και η γειτονιά της στη Βούλα, όπου η Φώφη Γεννηματά έζησε ευτυχισμένες, αλλά και δύσκολες οικογενειακές στιγμές.

Στο δελτίο του ο Alpha, προβλήθηκε ένα βίντεο με τη Φώφη Γεννηματά να χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας ανήμερα της ονομαστικής της εορτής στο σπίτι της οικογένειάς της στη Βούλα, τον Ιανουάριο του 2003.

Υπενθυμίζεται ότι, η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Καθεδρικό Ναό της Αθήνας από τις 10 το πρωί για να δοθεί η δυνατότητα στους απλούς πολίτες που την αγάπησαν και την εκτίμησαν να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη και υπερήφανη μάχη που έδωσε με σθένος, ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις