Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κύρτσος – Γεννηματά twitter: Έντονες αντιδράσεις για το ποστ, το σχόλιο Μπακογιάννη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύρτσος – Γεννηματά twitter: Έντονες αντιδράσεις για το ποστ, το σχόλιο Μπακογιάννη

Κύρτσος - Γεννηματά twitter: Τι του απάντησε η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη - Το tweet του ευρωβουλευτή μετά τις αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος με την ανάρτηση του στο twitter για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Ο κ.Κύρτσος είχε γράψει πως η μάχη της Φώφης Γεννηματα δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το ΚΙΝΑΛ. Αμεσα οι χρήστες του twitter αντέδρασαν. Μάλιστα και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σχολίασε σε με δηκτικό τρόπο την ανάρτηση Κύρτσου, γράφοντας την ομηρική φράση από την Ιλιάδα «Αιδώς Αργείοι».

Η ανάρτηση Κύρτσου που προκάλεσε αντιδράσεις

«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και το μήνυμα της δημοσιογράφου Μαριάννας Πυργιώτη, η οποία έγραψε: «Γιώργο, ΕΛΕΟΣ!!! Ένα τέταρτο μετά το θανατο της κανεις πολιτική εκτίμηση; Ποδοπατάς και την αντοχή και την αξιοπρέπεια της…». Μετά τις δριμύτατες αντιδράσεις, ο κ. Κύρτσος επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία έγραψε: «Με εντυπωσίασε ότι η Φώφη Γεννηματά δεν άφησε τη μάχη για την υγεία της να επηρεάσει την πολιτική,θεσμική λειτουργία της. Και την πιο κρίσιμη ώρα πρόσφερε με τη στάση της στην κοινωνία & τον πολιτικό χώρο που υπηρέτησε. Τιμώ αυτήν που έφυγε για ήθος, στάση, παράδειγμα, προσφορά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις