Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παπανικολάου – τραυματισμός: Εκτός παρκέ στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Ηρακλή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παπανικολάου – τραυματισμός: Εκτός παρκέ στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Ηρακλή

Παπανικολάου - τραυματισμός: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο γόνατο του Έλληνα φόργουορντ δεν έδειξαν σοβαρή ζημιά, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί στις δύο επόμενες αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με δύσκολη νίκη από το Ιβανώφειο επικρατώντας στην παράταση του Ηρακλή με 90-96, αλλά το μυαλό όλων βρίσκεται στον Κώστα Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για την 4η αγωνιστική της Basket League στο γόνατο και αποχώρησε από το ματς στα πρώτα δευτερόλεπτα, χωρίς επιστροφή στο παρκέ, προκαλώντας έντονη ανησυχία στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων. Ο 31χρονος δέχτηκε χτύπημα, αλλά ο ίδιος ανησύχησε γιατί αισθάνθηκε πως του γύρισε το πόδι. Ο Παπανικολάου με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα αργά χθες το βράδυ υποβλήθηκε σε μαγνητική στο δεξί του γόνατο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του από τον αγώνα με τον Γηραιό.

Η μαγνητική βγήκε καθαρή, καθώς δεν έδειξε να έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι, και έτσι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο γόνατο του Έλληνα φόργουορντ δεν έδειξαν σοβαρή ζημιά, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί με την Άλμπα Βερολίνου στις 26 Οκτωβρίου και τη Φενέρμπαχτσε στις  28 Οκτωβρίου. Σήμερα 25 Οκτωβρίου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια αφενός για να επιβεβαιωθεί πως δεν υπάρχει σοβαρή ζημιά στον χιαστό του και αφετέρου για να διαγνωσθεί το ακριβές πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φανεί η κατάστασή του και πόσο πονάει, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση με την Άλμπα βερολίνου (26/10). Καθημερινά θα εξετάζεται κι η περίπτωση να είναι στην 12άδα στο ματς με την Φενέρμπαχτσε (28/10).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις