Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη έγκυος: “Φωτιά” στα social media μετά την εμφάνιση στο J2US
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη έγκυος: “Φωτιά” στα social media μετά την εμφάνιση στο J2US

Ιωάννα Τούνη έγκυος:Το στενό φόρεμα που τόνιζε τις καμπύλες της γνωστής influencer έβαλε φωτιά στην σκηνή

Η εμφάνιση της γνωστής influencer Ιωάννας Τούνη, στο J2US προκάλεσε πολλά ερωτήματα με χιλιάδες χρήστες του twitter να αναρωτιούνται, «είναι έγκυος η Τούνη;». Τα σχόλια αυτά, πυροδότησε το στενό φόρεμα που φορούσε ενώ ήταν στην σκηνή και τραγουδούσε το «Τατουάζ» με τον παρτενέρ της, Νικηφόρο.

Γνωστή για τις χυμώδεις καμπύλες της, το συγκεκριμένο φόρεμα κάπως τόνιζε την κοιλίτσα της. Όταν ολοκλήρωσε το τραγούδι με τον παρτενέρ της, ένα σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη έβαλε κι άλλο λάδι στην φωτιά.

Ο Νίκος Κοκλώνης, χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της, είπε «πολλά μπορώ να υποθέσω με αυτό το φόρεμα» και εκείνη αφοπλιστικά απάντησε, «μην υποθέσεις τίποτα».

Δείτε το βίντεο:
Ο παρουσιαστής αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησαν φυσικά το θέμα ασχολίαστο.

«Πολλά μπορώ να υποθέσω με αυτό το φόρεμα» ανέφερε ο Κοκλώνης και η Τούνη απάντησε: «Μην υποθέσεις τίποτα».

«Προς το παρόν τα social ασχολούνται με το φόρεμα της Ιωάννας και αν έχει μέσα το Αλεξανδράκι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Τούνη να της τεντώνει το φόρεμα, δείχνοντας της πως δεν υπάρχει κοιλιά και να της απαντά: «Παιδιά όχι δεν παίζει αυτό. Το φόρεμα είναι λίγο μεγάλο και έχει κάτσει η μπανέλα, αν το λέω σωστά. Δεν υπάρχει Αλεξανδράκι. Λες οι κριτές να ήταν καλοί μαζί μου, επειδή με είδαν εγκυμονούσα».

Τα σχόλια
touni_11_2 touni12_2 touni13_2 touni14_2 touni15_2
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις