Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα Ερυθραία πυροβολισμοί: Το ανατριχιαστικό οπλοστάσιο του 40χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ερυθραία πυροβολισμοί: Το ανατριχιαστικό οπλοστάσιο του 40χρονου

Νέα Ερυθραία πυροβολισμοί:Οι πρώτες του κουβέντες, ήταν ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Ετοιμος από… καιρό, να σκορπίσει θάνατο και οδύνη, ήταν ο μυστηριώδης 40χρονος, της Νέας Ερυθραίας, ο οποίος «κατ’ εντολήν του σατανά», όπως είπε στους αστυνομικούς, έκοψε το νήμα της ζωής ενός 43χρονου εργαζόμενου στο φυσικό αέριο κι έστειλε με βαριά τραύματα έναν άλλον στο νοσοκομείο. Στο σπίτι του συλληφθέντα, ο οποίος, κατά τους περίοικους που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρικό κατάστημα, αλλά ήταν ελεύθερος να οπλοφορεί (!), οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα, βρέθηκαν σε ένα ανατριχιαστικό οπλοστάσιο.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Που σημαίνει ότι κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, ξίφος με μήκος λάμας 67 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, ξιφίδιο με μήκος λάμας 20 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος, 2 αυτοσχέδια δρεπάνια, 2 ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου, στολή πολεμικής τέχνης, 36 φυσίγγια, 6 κάλυκες, νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Ενώ ήδη για το πρόσωπό του εκφράζονται υποψίες ότι ίσως έχει προκαλέσει κι άλλες καταστροφές- το περίστροφο και όλα τα είδη παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια-σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ του Alphafreepress, ντυμένος σαν σαμουράι, με στολή πολεμικών τεχνών, πήρε το πρωί του Σαββάτου το όπλο , κατέβηκε από το σπίτι του στο δρόμο και αφού ακολούθησε μία διαδρομή περίπου 50 μέτρων έφτασε στη λεωφόρο Τατοϊου όπου ήταν οι δύο άνδρες κάνοντας εργασίες φυσικού αερίου. Εκεί, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους…

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς. Ο 40χρονος, όταν αντιλήφθηκε ότι τον έχει εντοπίσει η Αστυνομία, έκρυψε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, στους οποίους και παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση.

Οι πρώτες του κουβέντες, ήταν ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Περίοικοι λένε ότι στο πρόσφατο παρελθόν πυροβόλησε γάτες, έναν κάδο και δημιουργούσε επεισόδια.

Ποιος είχε αποφασίσει να πάρει εξιτήριο από ψυχιατρικό κατάστημα, ποιος τον παρακολουθούσε, αν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, δεν έχει απαντήσει ακόμη κανένας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις