Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καιρός Δευτέρα 25/10: Η πρόγνωση για αύριο
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός Δευτέρα 25/10: Η πρόγνωση για αύριο

Καιρός Δευτέρα 25/10: Στην Αττική προβλέπεται αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές από νωρίς το πρωί

Τη Δευτέρα περισσότερο ήλιο θα απολαύσουν οι κάτοικοι στη βόρεια Ελλάδα και στο βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρκετά μουντός και συννεφιασμένος κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τοπικές βροχές. Στα νότια τμήματα, οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν και το πρωί. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, η οποία θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα. Θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς το μεσημέρι, 17 – 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ στο Αιγαίο οι μέγιστες θα κυμανθούν από 18 στα βόρεια, μέχρι 23 στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν σε θυελλώδεις εντάσεις, στο Ιόνιο ανατολικοί 6 – 7, στα νότια 8 – 9 τοπικά και 10 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν σε βορειοανατολικές διευθύνσεις 6 – 7 τοπικά και 8 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές από νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου με βοριάδες 6 -7 μποφόρ. Στη Θεσσαλονίκη μέχρι το μεσημέρι αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι ανατολικοί 3 – 5 στα ανοιχτά της Χαλκιδικής 6- 7 μποφόρ.

Την Τρίτη, οι βροχές θα περιοριστούν στα νότια, με καταιγίδες στην Κρήτη και στα ανοιχτά του Ιονίου. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε αρκετή συννεφιά, με κάποια διαστήματα με ήλιο και τοπικές βροχές. Κλείνοντας, μια διαταραχή θα μας επηρεάσει το τριήμερο από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή. Την Τετάρτη στα δυτικά, κεντρικά και νότια προβλέπεται αρκετή συννεφιά με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο από 17 βαθμούς το μεσημέρι στα βόρεια, μέχρι 24 νοτιότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις