Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Νοεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και απιστία: Αυτοί που βλέπουν το φλερτ ως “κέρατο”
PLUS

Ζώδια και απιστία: Αυτοί που βλέπουν το φλερτ ως “κέρατο”

Ζώδια και απιστία: Για αυτά τα ζώδια το φλερτ ισοδυναμεί με το κέρατο

Ακόμη και το φλερτ, για κάποιος είναι αιτία χωρισμού. Υπάρχουν ζώδια, που δεν συγχωρούν με τίποτα το “πείραγμα” και αντιλαμβάνονται το φλερτ ως πρόθεση για κέρατο. Στο astrology.gr μάθαμε ποια είναι αυτά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, όταν μπαίνει σε σοβαρή σχέση, θα είναι γιατί το θέλει πραγματικά να είναι με κάποιον/α, είναι απόφαση ζωής και φυσικά θα παραμείνει αφοσιωμένος στο ταίρι του, αφού θεωρεί ότι είναι η επιλογή του. Όπως δεν του αρέσουν οι δημόσιοι χαριεντισμοί, δηλαδή, φιλάκια, χάδια και χαϊδευτικά, άλλο τόσο δε σηκώνει και το φλερτ. Αν μάλιστα αρχίσει το έτερο ήμισυ να παραγίνεται… φιλικό, τότε θα κουνήσει γρήγορα το μαντίλι του αποχαιρετισμού, καθώς θεωρεί ότι η απιστία υπάρχει ήδη στο μυαλό της άλλης πλευράς και δεν απέχει πολύ από το να γίνει πράξη.

Καρκίνος

Είναι δυνατόν ο Καρκίνος, που δένεται ψυχή και σώμα με το έτερο ήμισυ, να αποδεχτεί ότι ένα φλερτ είναι αθώο και καθαρά για κοινωνικούς λόγους; Ακόμα και να προσπαθήσει το ταίρι του να το πείσει, δε θα του αλλάξει γνώμη. Είπαμε, έχει και μεγάλη διαίσθηση που δεν ξεγιελιέται. Στην τελική, το θέμα του είναι ότι όταν συνδέεσαι συναισθηματικά με κάποιον/α, είσαι καψούρης/α, έχεις μάτια μόνο γι’ αυτόν/η και για κανέναν άλλο ή καμία άλλη. Αλλιώς, για ποιο λόγο να είστε μαζί;

Ταύρος

Με το ίδιο σκεπτικό πάνω-κάτω κινείται και ο Ταύρος, που έτσι κι αλλιώς δε χαρακτηρίζεται και ως… κοινωνική πεταλούδα. Οπότε τέτοια… πεταλουδίσματα, όχι μόνο δεν τα καταλαβαίνει, αλλά τα θεωρεί απαράδεκτα, όταν είναι σε σχέση. Αν λοιπόν το ταίρι του φλερτάρει ένα άλλο άτομο, αυτόματα χάνει την εμπιστοσύνη του και φυσικά θα κάνει σκηνικό. Ή είσαι μαζί του και τέλος ή φεύγεις, όπως είσαι, και κάνεις τη ζωή σου. Απλά, λιτά κι απέριττα.

Ιχθύες

Τα Ψάρια συνηθίζουν να φλερτάρουν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τους αρέσει να βλέπουν τον καλό ή την καλή τους να κάνει το ίδιο. Μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρη εικόνα, αλλά διαισθανονται, αν υπάρχει κάτι πονηρό και αντιλαμβάνονται αμέσως, αν ξεπεραστεί η γραμμή που διαχωρίζει την κοινωνικότητα με την ερωτοτροπία. Κι εκεί είναι που πληγώνονται και ξεκινά το μέγα δράμα, «δε με αγαπάς πια», «δε με θέλεις πια», «δε σου αρέσω πια» κλπ, κλπ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις