Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλαβάνη – Βασάλος γάμος: Στο νησί των αέρηδων για το μυστήριο
LIFESTYLE

Βαλαβάνη – Βασάλος γάμος: Στο νησί των αέρηδων για το μυστήριο

Βαλαβάνη - Βασάλος γάμος: Μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη έδωσαν το «παρών» στον γάμο του Σταμάτη Δακτυλίδη και της Έλλης Καλλίνη.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε λαμπερό γάμο φίλων του στο νησί των Ανέμων. Μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσαν το «παρών» στον γάμο του Σταμάτη Δακτυλίδη, ιδιοκτήτη του Tropicana και της Έλλης Καλλίνη, η οποία είναι κολλητή της Γωγώς Φαρμάκη. Μάλιστα, η τελευταία έγινε κουμπάρα του όμορφου ζευγαριού. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο με παρόντες τους συγγενείς του ζευγαριού και πολύ κοντινούς του φίλους.

Η Ευρυδίκη δεν έκρυψε τη χαρά της για το μυστήριο και ήταν εκεί για να καταγράψει με stories όλη την προετοιμασία της νύφης, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο ενώ εντυπωσίασε με το μαύρο φόρεμα με διαφάνειες που προτίμησε για το μυστήριο. Στα μαύρα ήταν ντυμένη και η Ελένη Βουλγαράκη αλλά και η κουμπάρα των νεόνυμφων, Γωγώ Φαρμάκη. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στην οποία το «παρών» έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ξεσήκωσε τους καλεσμένους στον γάμο με τα τραγούδια του. Στην πίστα ανέβηκε να χορέψει και η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τις φίλες της, βάζοντας φωτιά στη γαμήλια δεξίωση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις