Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θάλεια Ματίκα – Πέτρος Φιλιππίδης: “Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα”
LIFESTYLE

Θάλεια Ματίκα – Πέτρος Φιλιππίδης: “Δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα”

Θάλεια Ματίκα - Πέτρος Φιλιππίδης: Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για το ελληνικό MeToo

Η Θάλεια Ματίκα φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Η δική μας σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν. Είχαμε σταματήσει να έχουμε σχέσεις για προσωπικούς λόγους. Για να χαθείς με ανθρώπους κάτι συμβαίνει συνήθως. Από ένα σημείο βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις.

Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία στην Ελλάδα, επειδή ξεκίνησε με τη Σοφία Μπεκατώρου και πέρασε πολύ γρήγορα στον δικό μας κλάδο, σε μία περίοδο καραντίνας που δεν συνέβαιναν συγκλονιστικά πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να ξεχάσω τους δύο μήνες. Η δική μου ταραχή ήταν σε καθημερινή βάση. Είχα αρρωστήσει και ως ηθοποιός και ως γυναίκα» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. Η Θάλεια Ματίκα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Λιγνάδης ήταν βασικός καθηγητής του Τάσου (Ιορδανίδη) στη σχολή. Είχαν καθημερινή επαφή για τρία χρόνια. Με τον Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί δύο φορές.

Θέλω να είμαι ειλικρινής. Για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα, ήξερα ότι είναι ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις και τους θυμούς του. Αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι τα γεγονότα που ακούσαμε, είναι χαώδης. Στην αρχή έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν. Για τους υπόλοιπους κάποια πράγματα τα είχα ακούσει, κακές συμπεριφορές κτλ. Για την υπόθεση Λιγνάδη δεν ξέρω τι να πω, έχουν βγει πράγματα που είναι πέρα από τη λογική».

Επίσης, η Θάλεια Ματίκα εξομολογήθηκε και τη δική της άσχημη εμπειρία σε θεατρική συνεργασία. «Ουσιαστικά κάκιστη συμπεριφορά από τον σκηνοθέτη. Αυτό που είπα σε προηγούμενη συνέντευξη όταν με ρώτησαν γιατί δεν τον κατήγγειλα, ήταν ότι δεν χρειάστηκε. Αυτό τα λέει όλα. Τότε αντέδρασα άσχημα, έβαλα τα όριά μου, αφού αρρώστησα. Μάλωσα, ήρθε η ρήξη, είπα ότι δεν θα μου ξανααπευθύνει ποτέ τον λόγο, έφτασα στο αμήν». Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την ηθοποιό για το αν έχει μιλήσει με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, εκείνη δε θέλησε να απαντήσει. «Δε θα ήθελα να το απαντήσω αυτό. Συγγνώμη! Σέβομαι ότι υπάρχει ένα παιδί στη μέση, να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό» κατέληξε στο Πρωινό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις