Παναθηναϊκός Μπάσκετ σήμερα: Στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Μακάμπι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός Μπάσκετ σήμερα: Στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Μακάμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Παναθηναϊκός Μπάσκετ σήμερα: Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν απέναντι στον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει ο Ζίζιτς.

21.10.2021 | 12:10

Μετά από τις δύο ήττες του Τριφυλλιού από τη Μπασκόνια και τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στη Euroleague μακριά από το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε ακόμη ένα παιχνίδι εκτός συνόρων. Αυτή τη φορά αντίπαλος των «πρασίνων» στη Euroleague είναι η Μακάμπι, στην έδρα της στο Τελ Αβίβ (21:05, Novasports Prime). Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει μόνο μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές φέτος, αυτήν επί της Φενέερμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης, η ομάδα του έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ανέτοιμος στην αρχή της σεζόν, κάνει αγώνα δρόμου για να βελτιωθεί και να αποκτήσει χημεία η ομάδα με δεδομένο τον λίγο χρόνο που έχει εν μέσω πολλών παιχνιδιών και ταξιδιών και αν καταφέρει να πάρει το «διπλό» στο Ισραήλ, το οποίο θα είναι -αν έρθει- το πρώτο για φέτος στη διοργάνωση, θα γεμίσει αυτοπεποίθηση τους παίκτες. Στον αντίποδα, η Μακάμπι, με ρεκόρ νικών – ηττών 2-2 και τον Σφαιρόπουλο να δέχεται αρνητικές κριτικές, βασίζει το επιθετικό παιχνίδι της στους σκόρερ Ουίλμπεκιν και Νάναλι, ενώ στη ρακέτα τον πρώτο λόγο έχουν οι Ρέινολντς και Λεζόρ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν απέναντι στον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει ο Ζίζιτς, ο οποίος ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Τι είπε ο Σφαιρόπουλος για το επικείμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι ανέφερε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι»: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μετά τη νίκη μας στη Λιόν, επιστρέφουμε στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα». Και συνέχισε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία με τη σειρά της ψάχνει νίκες. Έχουν παίξει πολλά εκτός έδρας παιχνίδια ενώ ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσουν τη Μπασκόνια. Θα προσπαθήσουν να νικήσουν εδώ. Γι’ αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».

Όσο για τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο από τη στιγμή που και η Μακάμπι ανακοίνωσε sold out; «Πρέπει να έχουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα έχουμε sold out στο γήπεδο και αυτό είναι υπέροχο επειδή θέλουμε τους οπαδούς μας να είναι ο 6ος παίκτης μας ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».

Exit mobile version