Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Μετά το σύμφωνο, ετοιμάζονται για την βάφτιση
LIFESTYLE

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής: Μετά το σύμφωνο, ετοιμάζονται για την βάφτιση

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: Οι γονείς θέλουν να μείνει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Αφού υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής ετοιμάζονται για την βάφτιση του γιου τους. Οι δύο ηθοποιοί είχαν μιλήσει σε συνέντευξή τους στο παρελθόν σχετικά με το παιδί τους και όπως είχαν αναφέρει ήταν μία απόφαση της στιγμής να το υιοθετήσουν. «Μία μέρα έμαθα ότι μία εξ’ αίματος συγγενής μου, που ζει χρόνια στο περιθώριο, έμεινε ξανά έγκυος. Ήξερα ότι αυτό το παιδί, αν κατάφερνε να γεννηθεί, θα κατέληγε σε κάποιο ίδρυμα, δεδομένης της κατάστασης της μητέρας του, που ήταν ανίκανη να το φροντίσει. Κοιταχτήκαμε με τον Μιχάλη στα μάτια και πήραμε αμέσως την απόφαση», είχε δηλώσει στην Vogue ο Γιώργος Μακρής.

Έτσι, κατάφερε μέσα από νομικές διαδικασίες να πάρει τελικά, την συγγενική επιμέλεια του παιδιού, το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Νικηφόρος, καθώς γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού και είναι για εκείνους «ένας πραγματικός νικητής της ζωής».

Η επιθυμία τους είναι να μείνει το μυστήριο μακριά από τα φώτα

Η βάφτιση του μικρού έχει προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Η επιθυμία τους είναι να μείνει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις