Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πορνό σε δελτίο καιρού: Λάθος… background την ώρα της πρόβλεψης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πορνό σε δελτίο καιρού: Λάθος… background την ώρα της πρόβλεψης

Πορνό σε δελτίο καιρού: Δείτε το βίντεο με το ατυχές περιστατικό

Πολλά μπορούν να πάνε στραβά στη ζωντανή τηλεόραση. Όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την μετεωρολόγο να λέει την πρόβλεψή της για τον καιρό και περίμεναν να ακούσουν αν θα βρέξει τις επόμενες μέρες είχαν την… τύχη να παρακολουθήσουν στο background και μία άλλη… πιο πικάντικη μετάδοση. Μία από τις τηλεοράσεις πίσω από την Μισέλ Μπος την ώρα που εκείνη μετέδιδε την πρόγνωση έπαιζε πορνό.

Οι τηλεθεατές, επί 13 δευτερόλεπτα, έβλεπαν στους δέκτες τους πορνό στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής. Η μετεωρολόγος Μισέλ Μπος και ο συμπαρουσιαστής της Κόντι Πράκτορ δεν αντέδρασαν γιατί πιθανότατα δεν είχαν ιδέα για τα ανάρμοστα πλάνα. Το πορνογραφικό βίντεο προβλήθηκε την ώρα που η Αμερικανίδα μετεωρολόγος ενημέρωνε τους συμπολίτες της πως«αναμένεται καλός καιρός για τις επόμενες ημέρες μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με ήπιες θερμοκρασίες». Αγνοώντας όμως ότι, εκείνη την ώρα, στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης προβαλλόταν σκληρό σεξ.

Από την πλευρά του, το ειδησεογραφικό δίκτυο KREM ζήτησε συγγνώμη για το ακατάλληλο θέαμα και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υποπέσει ξανά σε τέτοιο ατόπημα. «Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Από την Δευτέρα, είναι σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό και, μέχρι σήμερα, δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις