Δημήτρης Γάκης – Ντόρα Μπακογιάννη: Το συγκινητικό μήνυμα του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Γάκης – Ντόρα Μπακογιάννη: Το συγκινητικό μήνυμα του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δημήτρης Γάκης - Ντόρα Μπακογιάννη: "Θα βγούμε νικητές" λέει στη Ντόρα Μπακογιάννη.

19.10.2021 | 15:22

“Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας”. Με τα λόγια αυτά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης, απευθύνεται στη Ντόρα Μπακογιάννη. Ο πρώην βουλευτής, δανείζεται την πρώτη φράση με την οποία η κ. Μπακογιάννη ανακοίνωσε την ασθένειά της και αποκαλύπτει ότι -εκτός από εκείνη- είναι και ο ίδιος ένας ακόμη από τους 500 ασθενείς, που κάθε χρόνο διαγιγνώσκονται με πολλαπλό μυέλωμα. Σε ύφος συναισθηματικά φορτισμένο, αλλά και με αισιοδοξία για το μέλλον, ο κ. Γάκης αναφέρει σε ανάρτησή του ότι υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο, σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Και εκείνος παρακολουθείται από την ομάδα του πρύτανη του ΕΚΠΑ Θάνου Δημόπουλου. Την διαβεβαιώνει ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά μετά την μεταμόσχευση και σε προσωπικό και άμεσο τόνο λέει στην κ. Μπακογάννη:

“Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία”.

Το μήνυμα του Δημήτρη Γάκη στην Ντόρα Μπακογιάννη

Κυρία Μπακογιάννη.

Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη.

Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση.

Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Γάκης

πρώην βουλευτής του ΣυΡιζΑ

Exit mobile version