Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής γάμος: Διευκρινίσεις για την επισημοποίηση της σχέσης
LIFESTYLE

Μιχάλης Οικονόμου – Γιώργος Μακρής γάμος: Διευκρινίσεις για την επισημοποίηση της σχέσης

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής γάμος: Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς

Τη σχέση τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη Δευτέρα ο Μιχάλης Οικονόμου και o Γιώργος Μακρής. Οι δυο τους αποκάλυψαν το ευτυχές γεγονός, μέσω ανάρτησής τους στο Instagram, ωστόσο πολλοί μπερδεύτηκαν και νόμιζαν πως παντρεύτηκαν. Με νέα του ανάρτηση ωστόσο το πρωί της Τρίτης, ο Μιχάλης Οικονόμου ξεκαθάρισε πως οι δυο τους υπέγραψαν απλά σύμφωνο συμβίωσης και δεν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, καθώς η πολιτεία δεν τους δίνει ακόμα αυτό το δικαίωμα. Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες ευχές! Πρέπει όμως εδώ να κάνουμε μια υπενθύμιση, καθώς πολλές ιστοσελίδες έγραψαν πως παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο.

Όχι, δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η Πολιτεία δεν μας δίνει ακόμη το δικαίωμα να το κάνουμε. Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από τη χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό. Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο αλλά και για τεκνοθεσία. Για να είμαστε και εμείς και τα παιδιά μας εξασφαλισμένοι και στη ζωή και στην απώλεια. Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη είναι φως και δεν κρύβεται!».

Σημειώνεται πως ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς αφού έχουν υιοθετήσει τον μικρό Νικηφόρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις