Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γενέθλια Βάσω Λασκαράκη: Η αγαπημένη ηθοποιός γίνεται 42 ετών
LIFESTYLE

Γενέθλια Βάσω Λασκαράκη: Η αγαπημένη ηθοποιός γίνεται 42 ετών

Γενέθλια Βάσω Λασκαράκη: Η Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκε στη φίλη και κουμπάρα της μέσα από το Instagram account της.

Γενέθλια έχει σήμερα η ταλαντούχα ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, η οποία γίνεται 42 ετών. Φίλοι και συνεργάτες από το πρωί της εύχονται τα καλύτερα μέσω του Instagram, αναρτώντας κοινές τους στιγμές. Η Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκε στη φίλη και κουμπάρα της μέσα από το Instagram account της και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι διαδικτυακές ευχές στην ηθοποιό. Η 42χρονη πλέον ηθοποιός έχει ήδη αρχίσει να κάνει repost τα μηνύματα των φίλων της, με τα stories της να γεμίζουν με ευχές.

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη είναι εδώ και χρόνια φίλες, ενώ πριν από δύο χρόνια περίπου η φιλία αυτή σφραγίστηκε και με μία κουμπαριά. Η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τη Νικόλ Παναγιώτου και  την Εύη Πρεβενά βάφτισαν τον γιο της ηθοποιού και του Φίλιππου Μιχόπουλου, Μάξιμο. Η Αθηνά νωρίς το πρωί έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account της, στην οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Βάσω. Στη φωτογραφία που ανέβασε, οι δύο φίλες ποζάρουν μαζί χαρούμενες και πολύ χαμογελαστές, με το caption να αναφέρει: «Να σε χαιρόμαστε Σου μου!! Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό και ακόμη παραπέρα».

Το Instagram της Λασκαράκη γέμισε με ευχές

Τις ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου προς την εορτάζουσα Βάσω Λασκαράκη ακολούθησαν κι άλλες ευχές φίλων της ηθοποιού.  Τις δικές της ευχές έστειλε και η φίλη της Νικόλ Παναγιώτου, αλλά και η Εύη Πρεβενά. «Να σε χαίρομαι, να σε αγαπώ, να σε καμαρώνω και να σε θαυμάζω! Πάντα και για πάντα! #σεολαμαζι», έγραφε το post με την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε η στιλίστρια Νικόλ Παναγιώτου, ενώ η Εύη έφτιαξε ένα βίντεο κολάζ με φωτογραφίες τους με το caption πολύ λιτά να αναφέρει «happy birthday love».

Μέσα στα story της υπήρχαν επίσης και ευχές από τα fan clubs της, ενώ κι εκείνη έκανε το δικό της post. Στην πρώτη ανάρτηση της Λασκαράκη για τα γενέθλιά της, πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου γεμάτη χαρά. Μάλιστα η ίδια χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «τρελή» για να περιγράψει τον εαυτό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις