Ντόρα Μπακογιάννη καρκίνος: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα Μπακογιάννη καρκίνος: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ντόρα Μπακογιάννη καρκίνος: Σίγουρος πως η Ντόρα Μπακογιάννη θα ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της είναι ο πρωθυπουργός

18.10.2021 | 22:24

Τη στήριξή του στη μάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με τον καρκίνο και τη σιγουριά του ότι η αδερφή του θα βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανάρτηση στο Twitter, έγραψε πως “Η Ντόρα είναι μαχήτρια” και πως “και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια”. “Η Ντόρα είναι μαχήτρια. Έχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν. Και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια”, αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκινεί ο Κώστας Μπακογιάννης: Η μάνα μου είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος

Λίγες ώρες αφότου η Ντόρα Μπακογιάννη γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο γιος της και Δήμαρχος Αθηναίων έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο που εξέφρασε την στήριξή του, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα στη μητέρα του.

“Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της την ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά” έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κώστας Μπακογιάννης.

Exit mobile version