Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σία Κοσιώνη – Μπακογιάννη: Η on air αναφορά της Σίας Κοσιώνη στην πεθερά της
LIFESTYLE

Σία Κοσιώνη – Μπακογιάννη: Η on air αναφορά της Σίας Κοσιώνη στην πεθερά της

Σία Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη μίλησε για την περιπέτεια υγείας της πεθεράς της

Στη μάχη της Ντόρας Μπακογιάννη με το πολλαπλό μυέλωμα, αναφέρθηκε η Σία Κοσιώνη, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη μίλησε για την περιπέτεια υγείας της πεθεράς της, Ντόρας Μπακογιάννη. Οπως σχολίασε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, είναι «μια ανακοίνωση που προκάλεσε συγκίνηση αλλά και ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης. Περαστικά της να είναι και θα είναι».

Σημειώνεται πως την πρώτη της εμφάνιση έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την αποκάλυψη ότι διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα. «Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του», ανέφερε η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας σε δημόσια διαδικτυακή εκδήλωση που ανήρτησε στο προφίλ του στο YouTube ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης.

Παράλληλα, η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την περιπέτεια που περνά με την υγεία της ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης, με εκπροσώπους από κάθε πολιτικό χώρο να στέλνουν τις ευχές τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις