Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Pfizer Θεσσαλονίκη – εγκαταστάσεις: Το εντυπωσιακό Digital Ηub
ΕΛΛΑΔΑ

Pfizer Θεσσαλονίκη – εγκαταστάσεις: Το εντυπωσιακό Digital Ηub

Pfizer Θεσσαλονίκη - εγκαταστάσεις: Συνολικά, το συγκρότημα των τεσσάρων κτηρίων έχει εμβαδόν 5.750 τ.μ

Εντυπωσιακούς χώρους εργασίας, που χαρακτηρίζονται από την καινοτομία και τη σύγχρονη αρχιτεκτονική αισθητική περιλαμβάνει το Thessaloniki Pfizer Digital & Global Hub.

Το νέο κτήριο, το οποίο κατασκεύασε η ΑΚΤΩΡ και εγκαινιάστηκε πρόσφατα από τον πρωθυπουργό, βασίζεται σε αρχιτεκτονική μελέτη του γραφείου EDJE ενώ αναπτύχθηκε στα πρότυπα «μικρογραφίας» μιας μοντέρνας πόλης.

Συνολικά, το συγκρότημα των τεσσάρων κτηρίων έχει εμβαδόν 5.750 τ.μ, μέσα στα οποία περιλαμβάνονται, χώροι συναντήσεων και άνετα open space γραφεία, καθώς και χώροι χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους επισκέπτες του Digital Hub.

Το συγκρότημα βρίσκεται στο πρώην εμπορικό κέντρο «East Plaza» της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 350 εργαζομένους. Επιπλέον, βασική προτεραιότητα της κατασκευής του έργου ήταν η εύκολη προσβασιμότητα ατόμων με ειδικές ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες λύσεις και καινοτομίες στο κομμάτι της αισθητικής και της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις