Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ατύχημα Γιαννιτσά: Συλλήψεις για τον βαρύ τραυματισμό των δύο νέων
ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα Γιαννιτσά: Συλλήψεις για τον βαρύ τραυματισμό των δύο νέων

Ατύχημα Γιαννιτσά: Σε εξέλιξη η προανάκριση για τους σοβαρούς τραυματισμούς

Συλλήψεις ακολούθησαν το δράμα, που γράφτηκε με το σοβαρό ατύχημα, στον αγώνα MX2 του πέμπτου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Στην περιοχή των Γιαννιτσών. Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τους σοβαρούς τραυματισμούς ενός 16χρονου κι ενός 27χρονου, συνελήφθησαν ο 16χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, η οποία ξέφυγε από τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να προκληθούν οι τραυματισμοί και ο 60χρονος διοργανωτής του αγώνα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Όπως έγραψε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το Alphafreepress, οι δύο σοβαροί τραυματισμού σημειώθηκαν όταν η μοτοσυκλέτα ενός από τους συμμετέχοντες, 16χρονου μάλιστα, σε ένα από τα άλματα, που πραγματοποιούσε, ξέφυγε από τον έλεγχό του και κατέληξε στην περίφραξη, πάνω σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία με την πρόσκρουση κατέρρευσε και τραυμάτισε σοβαρά τα δυο άτομα. Και οι δύο τραυματίες έγινε γνωστό ότι εργάζονταν στην πίστα, ως συντηρητές.

Διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην πίστα του Ταλαμπά. Εκεί, οι γιατροί προχώρησαν, λόγω των σοβαρών κρανιοεγγεφαλικών κακώσεων σε διασωλήνωση και κρίθηκε από τους ίδιους αναγκαία η μεταφορά τους στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύονταν. Σύμφωνα με όλες τις νεότερες πληροφορίες για το νέο ατύχημα, μετά από εκείνο της Πάτρας με σοβαρά τραυματισμένο ένα 6χρονο παιδί- θεατή, όλα συνέβησαν στο 2ο χιλιόμετρο της . επαρχιακής οδού Γιαννιτσών – Αριδαίας, στο χώρο ενός παλαιού στρατοπέδου, το οποίο έχει διαμορφωθεί με πίστα, ειδικά για τους αγώνες πρωταθλήματος motocross.

Πέρασε τα κιγκλιδώματα

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια και πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Η μοτοσικλέτα προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε κολώνα η οποία κατέρρευσε και καταπλάκωσε τους δύο εργαζόμενους ως συντηρητές, 16 και 27 χρόνων. Όπως ήταν επόμενο, μετά το τρομακτικό γεγονός του σοβαρού τραυματισμού των δύο νέων, ο αγώνας σταμάτησε.

Ολο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην ιατρική ομάδα του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες, σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση λόγω των κρανιοεγγεφαλικλών κακώσεων από την πτώση της κολώνας. Τα 24ωρα που διανύουμε, έλεγαν οι γιατροί, είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της κατάστασής τους και γίνεται πάν ό,τι είναι δυνατόν να βοηθηθούν και να βγουν νικητές από τη μάχη που δίνεται στην εντατική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις