Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Νοεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς καθαρίζω το τηλέφωνο του ντουζ: Δύο απλοί τρόποι
PLUS

Πώς καθαρίζω το τηλέφωνο του ντουζ: Δύο απλοί τρόποι

Πώς καθαρίζω το τηλέφωνο του ντουζ: Δείτε τρεις απλούς τρόπους για να το καθαρίσετε αποτελεσματικά

Το καθαρό σπίτι δεν φαίνεται μόνο από το πάτωμα αλλά και από μικρές εστίας μικροβίων που είναι καλά κρυμμένες. Το μπάνιο είναι χώρος που συσσωρεύονται κάθε είδους μικρόβια και το τηλέφωνο του ντουζ είναι ένα από τα σημεία που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Δείτε απλούς τρόπους για να το καθαρίσετε αποτελεσματικά.

woman under showerhead
Ξύδι

Το μόνο που χρειάζεσαι πραγματικά για να καθαρίσεις αυτό το εξάρτημα είναι ξύδι, μια πλαστική σακούλα και μια οδοντόβουρτσα. Γέμισε μια πλαστική σακούλα με λευκό ξύδι, τοποθετήστε το τηλέφωνο τους ντους μέσα στη σακούλα και στερέωσε το στο λαιμό του με ένα λάστιχο. Άφησε το να μουλιάσει για τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια, αφαίρεσε την πλαστική σακούλα από το ντους και άνοιξε το ζεστό νερό προκειμένου να φύγουν τα υπολείμματα. Τέλος, με μια οδοντόβουρτσα τρίψε όπου έχει μείνει κάποια βρωμιά και είναι ακόμη ορατή με το μάτι σου.

white and blue shower curtain
Αναψυκτικό

Η μαύρη σόδα όπως αποκαλούν την κόλα είναι μια εκπληκτικά αποτελεσματική λύση καθαρισμού. Αρχικά, θα ακολουθήσεις τα ίδια βήματα όπως θα έκανες με το ξύδι. Ρίξε το αναψυκτικό σε μια σακούλα και τύλιξε τη γύρω από το ντους με ένα λαστιχάκι. Άφησε το να μουλιάσει για περίπου 20 λεπτά πριν το ξεπλύνεις με ένα υγρό πανί. Στη συνέχεια με ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις αφαίρεσε τυχόν ίχνη του ζαχαρούχου. Μόλις τελειώσεις, άνοιξε το ντους και αφήστε το να τρέξει για αρκετά λεπτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις