Οίκος ανοχής – εμβολιαστικό κέντρο: Έλληνας στην Αυστρία βοηθάει το πρόγραμμα

ΚΟΣΜΟΣ

Οίκος ανοχής – εμβολιαστικό κέντρο: Έλληνας στην Αυστρία βοηθάει το πρόγραμμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Οίκος ανοχής - εμβολιαστικό κέντρο: O ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης, Πέτρος Λάσκαρης

17.10.2021 | 19:41

Ένας Έλληνας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Βιέννη αποφάσισε να μετατρέψει την επιχείρησή του σε εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού. Το όνομα της επιχείρησης είναι Funpalast, και πρόκειται για τον δεύτερο μεγαλύτερο οίκο ανοχής σε όλη την Ευρώπη. O ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης, Πέτρος Λάσκαρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια του αυστριακού κράτους για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα. Όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά προσφέρει μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ σε όποιον θελήσει να κάνει το εμβόλιο. Την δωροεπιταγή μπορεί να την εξαργυρώσει στις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει ο οίκος ανοχής του, όπως η χρήση της πισίνας, της σάουνας και του εστιατορίου (το σεξ δεν περιλαμβάνεται καθώς οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν κανονικά).

Ο ίδιος στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το ποσοστό εμβολιασμού στην Αυστρία. Το 100% των πελατών μας είναι άντρες και οι άντρες είναι πολύ πίσω στο ποσοστό εμβολιασμού. Επομένως σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλή ιδέα να μετατρέψουμε τον οίκο ανοχής μας σε εμβολιαστικό κέντρο».

Όπως αναφέρει ο κ. Λάσκαρης οι κρατήσεις μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 100 και τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπούν. Η όλη προσπάθειά του για να ενισχύσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Αυστρία, ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου.

Exit mobile version