Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ματίνα Παγώνη – Καινούργιου: Το DWTS και η αδυναμία στα ψώνια
LIFESTYLE

Ματίνα Παγώνη – Καινούργιου: Το DWTS και η αδυναμία στα ψώνια

Ματίνα Παγώνη - Καινούργιου: Ποιο ήταν το έναυσμα για τη Ματίνα Παγώνη να ασχοληθεί με την Ιατρική;

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina» μίλησε η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόταση που δέχθηκε από το «DWTS», την πίστη της στον Θεό, αλλά και στην αγάπη της για τα ψώνια και τις τσάντες. «Το πιστεύεις ότι δεν έχω χορέψει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε στον γάμο. Μου έκαναν ένα τηλεφώνημα από το “DWTS” και τους είπα “παιδιά, βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και τα κατάλληλα πρόσωπα για αυτήν την ιστορία. Υπάρχουν πολλά και προχωρήστε”», ξεκαθάρισε η Ματίνα Παγώνη για την πολυσυζητημένη πρόταση στο «DWTS».

Ματίνα Παγώνη: Η αδυναμία της στο shopping therapy

«Κάνω shopping therapy. Μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσάντες και πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό τόσο πολλά. Και βέβαια και τα γυαλιά, τα οποία έχω σταματήσει τώρα. Αυτά τα γαλάζια γυαλιά έγιναν σίριαλ. Έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου», παραδέχθηκε η Ματίνα Παγώνη.

Ποιο ήταν όμως το έναυσμα για τη Ματίνα Παγώνη να ασχοληθεί με την Ιατρική; «Εγινα γιατρός μετά το ατύχημα του πατέρα μου. Είχε πάθει σοβαρό ατύχημα και νοσηλευόταν στο ΚΑΤ και εγώ δεν μπορούσα να τον δω. Ήθελα με κάθε τρόπο να μπω μέσα στη μονάδα και ο διευθυντής της μονάδας, που με έβλεπε ώρες να κάθομαι εκεί, με έβαλε μέσα. Μια κουβέντα του γιατρού ήταν που με ώθησε να γίνω γιατρός. Οταν εγώ ρώτησα ”τι κάνετε εσείς εδώ’;’, αυτός μου απάντησε ”για να κάνουμε καλά όλους αυτούς”. Αυτό ήταν».

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση της με τη θρησκεία. «Φυσικά πιστεύω στον Θεό. Βέβαια, πέρασα μία δύσκολη φάση τώρα με τον κορωνοϊό και το θέμα της εκκλησίας, γιατί ήμουν η πρώτη που είχα βγει και είχα πει ότι δεν πρέπει να κοινωνήσουμε. Εγώ στην εκκλησία δεν μπορώ να πάω και υπάρχει ένας λόγος, ότι δεν μπορώ να στέκομαι όρθια. Προτιμώ, όμως, να ακούσω όλες τις ψαλμωδίες από την τηλεόραση» είπε η Ματίνα Παγώνη, ενώ για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδί απάντησε: «Είχα την εξής άποψη: όταν κάνεις ένα παιδί το μεγαλώνεις. Άρα, το παιδί πρέπει να έχει δίπλα τη μάνα του, όχι τον πατέρα του ή οποιονδήποτε. Εγώ αυτό δεν πρόκειται να το έκανα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις