Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Πύργου – Πατρών: Νεκρή 26χρονη έγκυος, στο νοσοκομείο ο πατέρας και το 5χρονο παιδί τους
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πύργου – Πατρών: Νεκρή 26χρονη έγκυος, στο νοσοκομείο ο πατέρας και το 5χρονο παιδί τους

Τροχαίο Πύργου - Πατρών: Σε κρίσιμη κατάσταση ο σύζυγος - Το ΙΧ τους συγκρούστηκε με φορτηγό, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε ελαφρά

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης, ημέρας με έντονα καιρικά φαινόμενα, πάνω στο γλιστερό οδόστρωμα της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών. Μετά από σφοδρή σύγκρουση ενός φορτηγού με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο, από τα συντρίμμια του δεύτερου ανασύρθηκε νεκρή μια γυναίκα 26 χρόνων, βαριά τραυματισμένος ο σύζυγός της και ελαφρύτερα ο 5χρονος γιος του ανδρόγυνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του 5χρονου αγοριού, το οποίο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ήταν έγκυος στον 6ο μήνα. Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 7 χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος του οικισμού «Ψάρι», κοντά στη Βάρδα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η άτυχη μητέρα και είχε κατεύθυνση προς τον Πύργο, συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, μετωπικά, με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός οδοστρώματος. Ο σύζυγος της 26χρονης εγκύου, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας σε πολύ σοβαρή κατάσταση και το 5χρονο αγοράκι της οικογένειας διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση. Στο σημείο του φρικτού δυστυχήματος είχε βρέξει καθώς διακρίνεται καθαρά στο βίντεο, ότι η άσφαλτος είναι βρεγμένη.

Ετσι, εξετάζεται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία και το ενδεχόμενο λόγω της ολισθηρότητας να βρέθηκαν σε μετωπική θέση τα δύο οχήματα με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να γραφτεί η τραγωδία. Η οικογένεια, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας, όπου ξέσπασε θρήνος για την τραγική εξέλιξη, στη διάρκεια επιστροφής τους από την Πάτρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις