Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη – νέο σπίτι: Τεράστιο σαλόνι, κρεβατοκάμαρες και βεστιάριο
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη – νέο σπίτι: Τεράστιο σαλόνι, κρεβατοκάμαρες και βεστιάριο

Ιωάννα Τούνη - νέο σπίτι: Αυτό είναι το νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη σε νεοκλασικό κτίριο της Θεσσαλονίκης

Μετά από έναν χρόνο όπου μετακόμιζε από σπίτι σε σπίτι μέσω Airbnb, η Ιωάννα Τούνη απέκτησε το δικό της σπίτι και το έδειξε στο instagram. Πρόκειται για ένα νεοκλασικό κτίριο χτισμένο το 1954, το οποίο βρισκόταν υπό ανακαίνιση. Πλέον οι εργασίες έχουν τελειώσει και η influencer με πολλή χαρά παρουσίασε το “λευκό παλάτι της”, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας. To διαμέρισμά της βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Είναι 170 τ.μ., με ένα μεγάλο σαλόνι και ενιαία κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 wc. Βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, και είναι πολύ φωτεινό, ενώ όπως βλέπουμε στα στιγμιότυπα επικρατεί το λευκό παντού. Η κουζίνα είναι λευκή, όπως και όλο το σαλόνι.

Το πατωμα είναι ξύλινο. Η μεγάλη κρεβατοκάμαρα έχει και μεγάλη ντουλάπα – βεστιάριο. Η μετακόμιση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να δούμε τους υπέροχους χώρους του σπιτιού.

home touni home touni home touni home touni home touni home touni home touni home touni Το "λευκό παλάτι" της Ιωάννας Τούνη: Με τεράστιο σαλόνι, τέσσερις κρεβατοκάμαρες και βεστιάριο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις