Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαθητές Νέα Φιλαδέλφεια: Έφτιαξαν… γέφυρα με θρανία για να βγουν από τις τάξεις
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές Νέα Φιλαδέλφεια: Έφτιαξαν… γέφυρα με θρανία για να βγουν από τις τάξεις

Μαθητές Νέα Φιλαδέλφεια: Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και κοπές δέντρων

Σοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία της Αττικής προκαλεί το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και κοπές δέντρων σε διάφορες περιοχές, όπως Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο, Νέα Ιωνία και Κηφισιά.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια πλημμύρισε το 2ο Δημοτικό Σχολείο και οι μαθητές αναγκάστηκαν να φτιάξουν… γέφυρα με θρανία για να βγουν από τις τάξεις.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πλημμύρισε η Πανόρμου από την βροχή

«Θάλασσα» έγινε η άσφαλτος στην Πανόρμου όπου από την βροχή το ρεύμα προς την οδό Αλεξάνδρας πλημμύρισε με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες ενώ οι πεζοί να ταλαιπωρούνται προκειμένου να μην βραχούν. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάλλος», με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως το μεσημέρι της Παρασκευής 15/10, ενώ υπάρχει και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Η κακοκαιρία Μπάλλος, η οποία δείχνει τα «δόντια» της από αργά το βράδυ της Τετάρτης, σε πολλές περιοχές της χώρας, ξεκίνησε να «χτυπά» και την Αττική το πρωί της Πέμπτης. Από την έντονη βροχόπτωση προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, κατά το υπόλοιπο της Πέμπτης και έως το πρωί της Παρασκευής αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της χώρας, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως σε νησιωτικές περιοχές του Ιονίου και του Αιγαίου, καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως της Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις