Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κακοκαιρία Μπάλλος – Αττική: Ποτάμια οι δρόμοι στην Αθήνα – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στην Άνω Γλυφάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάλλος – Αττική: Ποτάμια οι δρόμοι στην Αθήνα – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στην Άνω Γλυφάδα

Κακοκαιρία Μπάλλος - Αττική: Δύο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Άνω Γλυφάδα λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ενώ οι δρόμοι στην Αττική έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Την ώρα που ο “Μπάλλος” σφυροκοπά την Αθήνα, οι δρόμοι γίνονται ποτάμια δυσκολεύοντας απίστευτα τις μετακινήσεις των οδηγών. Δύο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην άνω Γλυφάδα, ενώ οι εικόνες από το Παλαιό Φάληρο και τη Νέα Σμύρνη είναι αποκαλυπτικές.

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, έχει διακοπεί η κυκλοφορίας των οχημάτων:

1) Επί της οδού Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πέτρου Ράλλη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

2) Πειραιώς και Χαμοστέρνας, ρεύμα κυκλοφορία προς Αθήνα

3) Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνας από το ύψος της Διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.

4) Επί της οδού Σκυλίτση από το ύψος της Παλαιάς Παραλιακής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά από ώρα 14:25.

5) Επί της οδού Τζαβέλα από το ύψος της Παλαιάς Παραλιακής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά από ώρα 14:25.

Διακοπή δρομολογίων στον ΗΣΑΠ

Προβλήματα και στην κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση. Συμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, λόγω συσσώρευσης υδάτων, τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό γίνονται στο τμήμα “Ταύρος -Πειραιάς” και “Ομόνοια – Κηφισιά”. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί πάνω από 167 κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως από υπόγεια που πλημμύρισαν. Αναλυτικότερα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 167 κλήσεις για άντληση υδάτων λόγω πλημμυρισμένων υπογείων κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά. Συγχρόνως, το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχεται συνεχώς κλήσεις για κοπές δέντρων.

Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους

Έντονα είναι τα προβλήματα στην κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα, στην Αλεξάνδρας και στην Κηφισίας στα δύο ρεύματα. Όμως, σε Νέα Σμύρη και Παλαιό Φάληρο οι δρόμοι μετατράπηκαν κυριολεκτικά σε ποτάμια όπως δείχνουν οι φωτογραφίες των πρακτορείων.

Δύο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Άνω Γλυφάδα

Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε ξανά (είχε ανοίξει νωρίτερα) η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα. ΠPOΣ AΘHNA.

Επιπλέον, κλειστή για την κυκλοφορία οχημάτων είναι η Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα προς Συγγρού.

Σύμφωνα με τη σελίδα στο Facebook Forecast Weather Greece, σοβαρά πλημμύρικά φαινόμενα υπάρχουν στον Νέο κοσμο και συγκεκριμένα Αμβροσίου και Φραντζή.

Στα όρια του βρίσκεται ο Κηφισός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις