Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΑΣΟΕΕ – ξυλοδαρμός φοιτητή: “Εσύ δεν είσαι που θέλεις πανεπιστημιακή αστυνομία;”
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΟΕΕ – ξυλοδαρμός φοιτητή: “Εσύ δεν είσαι που θέλεις πανεπιστημιακή αστυνομία;”

ΑΣΟΕΕ - ξυλοδαρμός φοιτητή: Για την επίθεση που δέχθηκε στην ΑΣΟΕΕ το απόγευμα της Τρίτης, μίλησε ο νεαρός φοιτητής.

Για την επίθεση που δέχθηκε από τρία άτομα στην ΑΣΟΕΕ το απόγευμα της Τρίτης, μίλησε ο νεαρός φοιτητής. Ομάδα τριών ατόμων που φέρεται να πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αναγνώρισαν το στέλεχος της φοιτητικής παράταξης Πανελλήνια Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ), Οδυσσέα Βλαχονικολό, και του επιτέθηκαν.Ο νεαρός φοιτητής μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, είπε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, “μέσα στο πανεπιστήμιο, για τις πεποιθήσεις μου για την φύλαξη των πανεπιστημίων”.

Μάλιστα, του είπαν: “Εσύ δεν είσαι αυτός που βγαίνεις στα κανάλια και λες ότι θέλεις την πανεπιστημιακή αστυνομία;”.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κάλεσε την Αστυνομία και τους είπε ότι “είναι μέσα οι δράστες. Μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί είναι μέσα φοιτητές”.

Ο Οδυσσέας Βλαχονικολός δήλωσε υπέρ της φύλαξης των Πανεπιστημίων και τόνισε ότι φοβάται να πάει στο Πανεπιστήμιο για την ασφάλειά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια. Υπήρξε ήδη επικοινωνία της Νίκης Κεραμέως με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο που την διαβεβαίωσε ότι γίνονται όλες οι επιβαλλόμενες ενέργειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις