Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λούις Χάμιλτον Instagram: Χορεύει στους -100 ενώ κάνει κρυοσάουνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λούις Χάμιλτον Instagram: Χορεύει στους -100 ενώ κάνει κρυοσάουνα

Λούις Χάμιλτον Instagram: Μετά το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης

Ο Lewis Hamilton είχε ένα αδιαμφισβήτητα δύσκολο Σαββατοκύριακο στη Formula 1. Και σε ένα βίντεο που ανήρτησε δείχνει πώς βοηθά με κρυοσάουνα το σώμα του να επανέλθει μετά τον αγώνα. Στο βιντεάκι που πόσταρε χθες εμφανίζεται ο ίδιος, με το εσώρουχό του, μαζί με την φυσιοθεραπεύτριά του Αντζελα Κιούλεν, να βρίσκονται εντός μιας σάουνας κρυοθεραπείας και να… χορεύουν προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν το κρύο.

Μετά το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης που τον βρήκε 6 βαθμούς πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, αλλά και μετά την έντονη διαφωνία που είχε με την ομάδα του για το αν έπρεπε να κάνει ή όχι pit stop, με τη διαφωνία να παίρνει διαστάσεις και τον ίδιο να αναγκάζεται χθες με ανάρτησή του να… μαζέψει το θυμό του και να υποβάλλει τα σέβη του στη Mercedes, στον αρχηγό της ομάδας και στον μηχανικό του, ο Lewis Hamilton πόσταρε το βίντεο με την κρυοσάουνα.

«Δευτέρα αποκατάστασης! Η σεζόν της F1 είναι έντονη από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο. Η προπόνηση είναι απαραίτητη, αλλά η αποκατάσταση και η φροντίδα του σώματός είναι ακόμη περισσότερο απαραίτητη. Με την Αντζελα βρισκόμαστε καθ’ οδόν, μαζί, για περίπου 280 ημέρες το χρόνο. Τρώμε υγιεινά, κάνουμε διατάσεις, φυσιοθεραπεία, διαλογισμό, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, σέρφινγκ, τρέξιμο, γυμναστήριο… ω και φυσικά αγωνιζόμαστε! Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα και μαζί είμαστε η καλύτερη ομάδα! Εδώ μας βλέπετε σε μια συνεδρία κρυοθερεπείας που κάναμε σήμερα…. Φίλε δεν μου αρέσει το τόσο κρύο και παλεύω κάθε φορά στους -100 βαθμούς C. Λέω στην Άντζελα, ότι οι μαύροι δεν κρυώνουν, είμαστε από τα νησιά 🤣 Φίλε μου, χρειαζόμαστε ήλιο»

Το βίντεο έκανε repost και η Κιούλεν

«Παίρνουμε σοβαρά την ξεκούραση και την ανάκαμψη αλλά όταν το αφεντικό σου θεωρεί καλή ιδέα το να μπείτε στην κατάψυξη… 🥶🥶🥶💪🏾💪🏾💪🏾🤣🤣🤣». Η Αντζελα Κιούλεν είναι η φυσιοθεραπεύτρια του Lewis Hamilton τα τελευταία χρόνια και ένας από τους ανθρώπους που συναντά πάντα, μα πάντα, στο πλευρό του Lewis Hamilton. Σχεδόν δεν κάνει βήμα χωρίς εκείνη στο πλευρό του.

Τι είναι η κρυοσάουνα

Η κρυοσάουνα ή κρυοθεραπεία είναι ένας τρόπος αποκατάστασης που χρησιμοποιούν συχνά και οι αθλητές μετά από έντονη καταπόνηση για να βοηθήσουν το σώμα τους να επανέλθει. Μπαίνουν ουσιαστικά σε μια σάουνα όπου οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά χαμηλές έως και τους -170 βαθμούς Κελσίου, για μερικά δευτερόλεπτα έως δύο τρία λεπτά. Οπως αναφέρουν σχετικοί ιστότοποι επιχειρήσεων που προσφέρουν υπηρεσίες κρυοθεραπείας, το σώμα δεν παγώνει στην πραγματικότητα, «δημιουργείται» μόνο η αίσθηση του κρύου. Ο αέρας είναι τελείως ξηρός και η διαδικασία είναι σχετικά άνετη.

Οι μέρες στο Μονακό

Ο Lewis Hamilton επέστρεψε μετά την Κωνσταντινούπολη στο σπίτι του στο Μονακό για να συνεχίσει την προπόνησή του μέχρι το επόμενο γκραν πρι της Formula 1, σε δύο εβδομάδες, στο Τέξας. Συχνά από εκεί, ποστάρει βίντεο με τις προπονήσεις που κάνει στο μπαλκόνι του σπιτιού του που έχει μετατρέψει σε μίνι γυμναστήριο (το ίδιο έκανε και χθες), ενώ ποστάρει συχνά και βίντεο με τον ίδιο να τρέχει στην παραλία ή και να κάνει μπάνιο. Πολύ πρόσφατα πόσταρε ένα βίντεο με τον ίδιο και την Αντζελα φυσικά, να κολυμπούν στο Μονακό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις