Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ηλιόπουλος: «Δίπλα στο ζήτημα αξιοπιστίας υπάρχει και θέμα αξιοπρέπειας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: «Δίπλα στο ζήτημα αξιοπιστίας υπάρχει και θέμα αξιοπρέπειας»

Ηλιόπουλος: «Το γεγονός ότι ο κ. Περδικάρης αντί να αναλάβει τις ευθύνες του προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από μία εργαζόμενη δείχνει πολλά».

Νέα πυρά κατά του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιου Περδικάρη εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος κατηγορώντας τον ότι κρύβεται πίσω  από τη συγγνώμη μιας εργαζόμενης αντί να αναλάβει τις ευθύνες του. Ειδικότερα, σε σχόλιό του για τις διευκρινίσεις του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με το υβριστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ hashtag στο twitter, ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε: «Το γεγονός ότι ο κ. Περδικάρης αντί να αναλάβει τις ευθύνες του προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από μία εργαζόμενη δείχνει πολλά. Πλέον δίπλα στο ζήτημα αξιοπιστίας υπάρχει και θέμα αξιοπρέπειας».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητούνταν η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ και ακολούθησε στη συνέχεια η συγγνώμη της συντάκτριας του πρακτορείου  διευκρινίζοντας ότι το υβριστικό hashtag ήταν «δικό της λάθος» διαβεβαιώνοντας ότι «δεν υπήρξε σκοπιμότητα καθώς το λάθος έγινε λόγω αυτόματης αλλαγής του hashtag #ΣΥΡΙΖΑ όταν κάποιος πατήσει το πλήκτρο enter αμέσως μετά».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις