Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φίλιππος Γλύξμπουργκ γάμος: Παντρεύεται στη Μητρόπολη την αγαπημένη του Νίνα Φλορ
LIFESTYLE

Φίλιππος Γλύξμπουργκ γάμος: Παντρεύεται στη Μητρόπολη την αγαπημένη του Νίνα Φλορ

Φίλιππος Γλύξμπουργκ γάμος: Λουλούδια, μενού, ορχήστρα, φορέματα

Μετά τον λιτό γάμο τους στην Ελβετία τον περασμένο Δεκέμβριο παρουσία των γονιών τους, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η αγαπημένη του Νίνα Φλορ ετοιμάζουν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ελλάδα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Σεντ Μόριτς της Ελβετίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2020, με τους γονείς τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Τόμας Φλόρ ως μάρτυρες, ο Φίλιππος και η Νίνα σκοπεύουν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, θα κάνει έναν γάμο που σίγουρα θα συγκινήσει τους γονείς του, αφού θα γίνει εκεί όπου παντρεύτηκαν οι ίδιοι πριν από 57 χρόνια.

Τα πάντα μάλιστα έχουν προγραμματιστεί στην εντέλεια εδώ και καιρό, και το ζευγάρι κρατά μακριά από τη δημοσιότητα τα σχέδια του γάμου που θα γίνει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τα λουλούδια, το μενού, την ορχήστρα, τα φορέματα. Λίγες μέρες με το άγχος των προετοιμασιών του γάμου έμειναν για το ζευγάρι, που σε λίγες μέρες παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο.

Οι λεπτομέρειες του θρησκευτικού γάμου

Ο θρησκευτικός γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ θα γίνει στην Ελλάδα κάτι το οποίο αποκάλυψε το περιοδικό Point de Vue το οποίο φιλοξένησε αφιέρωμα για τα σχέδια γάμου του ζευγαριού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ έχουν ορίσει την ημερομηνία του θρησκευτικού τους γάμου στις 23 Οκτωβρίου 2021 ο οποίος θα γίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 οι γονείς του, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου.

Πριν την θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης εκεί όπου ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ θα υποδεχτούν αγαπημένα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον γάμο τους. Την επόμενη μέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα παραβρεθούν στο γάμο, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Δεν είναι γνωστή η λίστα των καλεσμένων του γάμου και της δεξίωσης, ωστόσο σίγουρα θα δούμε τη Μαρί Σαντάλ σε μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση, ενώ πιθανό είναι να έρθει και η κόρη της Μαρία Ολυμπία. Επίσης, δεδομένη θεωρείται η παρουσία της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας, της πριγκίπισσας Μπενετίκτα και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας της Δανία. Φυσικά παρούσα θα είναι και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη (οι οποίες είναι αδελφές του τέως βασιλιά.) Άγνωστο παραμένει αν θα δούμε και τη βασίλισσα Λετίσια μαζί με τον Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, ο οποίος είναι δεύτερος εξάδελφος του γαμπρού.

Λίγους μήνες μετά τον πολιτικό γάμο τους, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ έκαναν ένα πάρτι γάμου στο σπίτι φίλων στη βρετανική εξοχή. νύφη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο σατέν κρεμ vintage φόρεμά της, ενώ ο γοητευτικός Φίλιππος φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι, και γιόρτασαν μαζί φίλους τους το καθυστερημένο πάρτι του γάμου της.

Επειδή κάποιοι φίλοι της μπερδεύτηκαν και πίστεψαν ότι αυτός ήταν ο γάμος τους, η ίδια διευκρίνισε ότι δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο, αλλά για ένα weekend πάρτι γάμου με τους φίλους τους που δεν κατάφεραν να βρίσκονται στην τελετή.

Ποια είναι η πάμπλουτη νύφη

Ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκε στην Ιθάκη την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους το καλοκαίρι του 2020. Η Νίνα Φλορ, είναι η μοναχοκόρη του 60χρονου Ελβετού εκατομμυριούχου Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet, μια εταιρεία με ιδιωτικά τζετ και είναι πρώην δισεκατομμυριούχος. Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια για την εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017. Ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο το 1986, είναι 34 ετών και εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις