Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Bullying: «Νταήδες» εκβίαζαν 13χρονο στον Γαλατά
ΕΛΛΑΔΑ

Bullying: «Νταήδες» εκβίαζαν 13χρονο στον Γαλατά

Bullying: Η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης από τη στιγμή που το παιδί μίλησε στη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, επί τρεις μήνες στον Γαλατά Τροιζηνίας νεαροί εξωσχολικοί έκαναν συστηματικά bullying και εκβίαζαν 13χρονο μαθητή της Α’ Γυμνασίου με την απειλή ότι θα έκαναν κακό στην οικογένεία του αν δεν του έδινε χρήματα. Η μητέρα του παιδιού, η οποία ενημερώθηκε πρόσφατα για το περιστατικό, ανέφερε ότι του είχαν αποσπάσει συνολικά ποσό μεγαλύτερο των 150 ευρώ. Μάλιστα τόνισε ότι πρόσφατα οι νεαροί ανάγκασαν το αγόρι να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν τη μητέρα του παιδιού και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντάς το μακριά από το σχολείο, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει. Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

Λεπτοί χειρισμοί από την αστυνομία

Όπως δήλωσε η μητέρα του μαθητή, ο διοικητής και το προσωπικό του Α.Τ. Γαλατά χειρίστηκαν άριστα και με λεπτότητα την υπόθεση, χαρίζοντας στον 13χρονο ξανά το αίσθημα της ασφάλειας, «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς με όλη μου την καρδιά, που βοήθησαν και έφεραν ξανά την ηρεμία στο παιδί μου» είπε η μητέρα του αγοριού. Η ίδια μάλιστα είπε ότι ο 13χρονος δεν ήταν ο μοναδικός μαθητής που είχε πέσει θύμα bullying από την ομάδα των νταήδων. Η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ετοιμάζεται η σχετική δικογραφία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις