Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νικ Κύργιος – σύντροφος: Τον τσάκωσε με άλλη στο κρεβάτι, χρειάστηκε η… επέμβαση των Αρχών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικ Κύργιος – σύντροφος: Τον τσάκωσε με άλλη στο κρεβάτι, χρειάστηκε η… επέμβαση των Αρχών

Νικ Κύργιος - σύντροφος: Πρώτο θέμα στα media της Αυστραλίας

Ο κακός χαμός έγινε στο ξενοδοχείο της Αδελαΐδας στην Αυστραλία όπου έμενε ο Νικ Κύργιος με τη σύντροφό του, Κιάρα Πασάρι. Το ζευγάρι είχε έναν τόσο άγριο καβγά που χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει. “Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου 2021, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια λεκτική διαμάχη μεταξύ δύο ενοίκων μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Διεξήχθη έρευνα, δεν διαπιστώθηκαν αδικήματα και τα δύο μέρη θα περάσουν τώρα το υπόλοιπο της καραντίνας τους σε ξεχωριστά δωμάτια”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι βρισκόταν στο ξενοδοχείο για να περάσει εκεί τις ημέρες της υποχρεωτικής καραντίνας στην οποία υποβάλλονται όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό στην Αυστραλία. Εκεί, η Πασάρι “έπιασε” τον γνωστό τενίστα να κοιμάται με άλλη γυναίκα στο κρεβάτι και ακολούθησε ένας έντονος τσακωμός μεταξύ τους που έληξε με τους αστυνομικούς να τους χωρίζουν.

Μάλιστα, η Ιταλίδα καλλονή “ανέβασε” στα social media μία φωτογραφία του Ελληνοαυστραλού με τη λεζάντα “Αυτή η γυμνή κοπέλα δίπλα του στο κρεβάτι δεν είμαι εγώ. Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο αυτό”.

cheaters_171405 kyr_171145
Κύργιος και Πασάρι, μετά τη λήξη του επεισοδίου, παρέμειναν στο ξενοδοχείο αλλά σε ξεχωριστά δωμάτια

“Είμαι ακόμα σε ένα δωμάτιο μαζί του (η αστυνομία τον μετέφερε αργότερα σε διαφορετικό δωμάτιο βέβαια) ήταν φρικτό για μένα” σχολίασε η νεαρή γυναίκα, η οποία λίγο αργότερα δημοσίευσε και αποσπάσματα από τη συνομιλία της με τον τενίστα, οποίος της ζητάει να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι του και να του δώσει πίσω τον υπολογιστή του.

1_171304_2 2_171308_2
Από… κανάρα σε κανάρα

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικ Κύργιος έχει μιλήσει στο παρελθόν για την προσωπική του ζωή περιγράφοντας τον εαυτό του ως έναν άνθρωπο που αν δεν έχει σοβαρή σχέση, αλλάζει τις κοπέλες κάθε βδομάδα. “Θυμάμαι ότι σε ένα ματς στο Laver Cup κόντρα στον Φέντερερ, είδα μια όμορφη κοπέλα στις εξέδρες και με αποπροσανατόλισε. Είχα στο μυαλό μου να της πω να πιούμε ένα ποτό το βράδυ” είχε πει ο τενίστας στο Twitch.

Άνα Καλίνσκαγια

Το 2020 χώρισε με την εκθαμβωτική τενίστρια, Άνα Καλίνσκαγια, με την Ρωσίδα να γράφει στα σόσιαλ μίντια:  «Δεν βγαίνω πια με τον Νικ. Χωρίσαμε. Δεν είμαστε καν φίλοι. Καταλαβαίνω ότι είστε θαυμαστές του και είναι ωραίο αυτό, αλλά δεν θα μιλήσω άλλο γι’αυτόν. Έχω σεβασμό και στον εαυτό μου, οπότε σας παρακαλώ».

Στο παλμαρέ του μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και η δίδυμη αδερφή της καυτής Τζίνι Μπουσάρ.
Όταν «αυνανίστηκε» με ένα μπουκάλι μέσα στο κορτ

Το 2018 σε ένα διάλειμμα του αγώνα του κόντρα στον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς, συνελήφθη να έχει στα χέρια του ένα μπουκάλι με νερό και να μιμείται τις κινήσεις του αυνανισμού.«Ο Κύργιος συνεχίζει να ξεπερνάει τον εαυτό του. Η έλλειψη ωριμότητας είναι απίστευτη» σχολίασε ένας χρήστης του Twitter με έναν άλλο να αναρωτιέται «Σοβαρά τώρα Κύργιος;».

https://twitter.com/poetcurious/status/1010514905726881792?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1010514905726881792%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1169254%2Fnik-kurgios-agrios-kaugas-tou-tenista-me-ti-sudrofo-tou-logo-apistias-tous-horise-i-astunomia%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις