Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Playboy – gay άντρας: Ιστορικό εξώφυλλο
LIFESTYLE

Playboy – gay άντρας: Ιστορικό εξώφυλλο

Playboy - gay άντρας: Το περιοδικό που είχε ταυτιστεί με ένα απαρχαιωμένο σεξαπίλ

Το Playboy γράφει ιστορία με τον πρώτο ανοιχτά gay άνδρα στο εξώφυλλό του. Μετά την Κέιτ Μος, την Ντόλι Πάρτον και τη Μέριλιν Μονρόε, ο Bretman Rock ήρθε να σπάσει τα στερεότυπα και να γίνει ο πρώτος γκέι άνδρας που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Playboy. Ο 23χρονος beauty influencer από τις Φιλιππίνες έγινε διεθνώς γνωστός μέσα από το YouTube, πριν λανσάρει το δικό του show στο MTV. Είναι ο πρώτος gay άνδρας που φωτογραφήθηκε ποτέ για το εξώφυλλο του ιστορικού ανδρικού περιοδικού -και μόλις ο τρίτος κατά σειρά άνδρας, μετά τον Bad Bunny και τον Χιού Χέφνερ, τον ιδρυτή του.

«Είναι μεγάλο πράγμα για την LGBT κοινότητα, αλλά και τη μαύρη κοινότητα, να φιλοξενεί το Playboy έναν gay άνδρα στο εξώφυλλό του -όλα μοιάζουν απλά σουρεάλ!» σχολίασε ο Rock. Η φωτογράφιση είναι μόνο digital, καθώς το περιοδικό σταμάτησε την έντυπη κυκλοφορία του τον Μάρτιο του 2020, ύστερα από 66 χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το περιοδικό που είχε ταυτιστεί με ένα απαρχαιωμένο σεξαπίλ

Στις φωτογραφίες, ο Bretman Rock φορά τα θρυλικά αυτιά του Playboy bunny, παπιγιόν και γάντια, κορσέ και ψηλοτάκουνα. Ο Rock είναι γνωστός για την άφυλη προσέγγισή του όσον αφορά τη μόδα και την αισθητική. Πρόσφατα εμφανίστηκε στα MTV Video Music Awards με το ίδιο Roberto Cavalli φόρεμα που φορούσε η αδικοχαμένη τραγουδίστρια Aaliyah στα βραβεία του 2001. Για ένα περιοδικό που στο παρελθόν είχε ταυτιστεί με τη σεξουαλικότητα της γυναίκας, με ξανθές σεξοβόμβες στο εξώφυλλο είναι ιστορικής σημασίας το γεγονός ότι φιλοξενεί στο εξώφυλλό του έναν gay άνδρα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις