Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Σάμαρη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Σάμαρη

ΑΕΚ: Το ζήτημα του Ανδρέα Σάμαρη παραμένει ανοιχτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές του έμπειρου χαφ με την Ένωση.

Ο Ανδρέας Σάμαρης φαίνεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζήτημα του Ανδρέα Σάμαρη παραμένει ανοιχτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές του έμπειρου χαφ με την ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο πρώην κεντρικός μέσος της Μπενφίκα είχε και πριν λίγες εβδομάδες συζητήσεις με τους ανθρώπους της «Ένωσης», που τον εκτιμούν πολύ, όμως και όλοι συμφώνησαν πως το timing δεν ήταν σωστό, επειδή ο Σάμαρης δεν μπορεί να αγωνιστεί πριν τον Ιανουάριο λόγω τραυματισμού και επειδή ήθελε τότε να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα για να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Με το βλέμμα στον Ιανουάριο

Και οι δύο μεριές πάτησαν μία μικρή… παύση και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για το play, ενόψει του επόμενου μεταγραφικού «παραθύρου». Πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Σάμαρη, καθώς και από το αν οι άνθρωποι της ομάδας αποφασίσουν πως πρέπει να γίνει κίνηση στα χαφ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις