Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – Μπογδάνος: “Θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας, δεν τελειώσαμε”
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Μπογδάνος: “Θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας, δεν τελειώσαμε”

Ακρίτα - Μπογδάνος: Όπως γράφει, ο Μπογδάνος θα αναζητήσει αλλού «συμμαχίες»

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία σχολιάζει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.
Σύμφωνα με την ίδια, «δεν τελειώσαμε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο», ο οποίος «έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει μια ‘ηρωική έξοδο’ από τη ΝΔ». «Άλλωστε στη σημερινή του ανακοίνωση υπεραμύνεται των θέσεων του κι αυτό είναι η απόδειξη. Ο Μπογδάνος πάτησε πάνω στη ΝΔ για να εκλεγεί και τώρα που έκανε τη δουλειά του, θέλει να την ξεφορτωθεί και να πορευτεί αποκλειστικά με το alt-right ακροατήριο του» γράφει έπειτα η κα Ακρίτα.

Έπειτα, αναρωτιέται αν υπάρχει χώρος στη Βουλή «για ένα νέο, πιο τρέντι ακροδεξιό κόμμα με Μπογδάνο, Κυρανάκη και λοιπούς» και απαντάει ότι «σαφώς υπάρχει διαθέσιμος κοινοβουλευτικός χώρος». Σε άλλο σημείο, γράφει πως «παρά την έντονη παραφιλολογία από ειδησεογραφικά σάιτ, η εκτίμηση μου είναι ότι ο Μπογδάνος δεν θα πατήσει εύκολα τα κόκκινα χαλιά που του στρώνουν τώρα οι Φαηλοτζήμεροι».

Τέλος, γράφει πως ο Μπογδάνος θα αναζητήσει αλλού «συμμαχίες» και «θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας, να είστε βέβαιοι».

‘Κύριε Δένδια είστε ο φυσικός αρχηγός της ΝΔ’, έγραψε νωρίτερα

«Ο Δένδιας είναι γέννημα θρέμμα της παράταξης του. Όχι όπως οι Μητσοτάκηδες μπαμπάς και γιος που μπήκαν στο κόμμα ως αλεξιπτωτιστές από την πίσω πόρτα και μπαστακωθηκαν. Δεν είναι τυχαίο ότι ο τωρινός ούτε το όνομα του γενάρχη τους Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν αναφέρει πλέον και δεν διαμαρτύρεται κανένας ψηφοφόρος τους. Η μισή ντροπή δική τους κι η μισή δική τους.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις