Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το κλίμα έξω από το Καραϊσκάκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το κλίμα έξω από το Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται τα πάντα γύρω από το «Καραϊσκάκη».

Οπαδοί του Ολυμπιακού καταφθάνουν στο γήπεδο. Οι πάγκοι με κασκόλ και μπλούζες των «ερυθρολεύκων», όπως και αυτά με τα «γηπεδικά εδέσματα»,  έχουν στηθεί. Και όλα είναι έτοιμα για το Clasico του ελληνικού πρωταθλήματος με τη διακριτική παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων για να τηρηθεί η τάξη τόσο εντός γηπέδου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα (03/10, 20:30) τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Superleague 1 και το κανάλι που θα δείξει το ματς είναι το Novasports Prime.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε, ενώ οι “πράσινοι” θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το αιώνιο ντέρμπι συγκεντρώνει έτσι τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων στην Ελλάδα, αλλά και πολλών ‘κατασκόπων’ από το εξωτερικό, με το Novasports Prime να μεταδίδει την αναμέτρηση, καθώς η Nova έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα εντός έδρας παιχνίδια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη Superleague 1.

Λευτέρης Πετρούνιας: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο στον ώμο
Μόνος στην κορυφή ο Βόλος, παραμένει χαμηλά ο Άρης-Η βαθμολογία της Super League
Συγκλονίζει ο Τσιρίλο: Είχα κατάθλιψη και κρίσεις πανικού -“Φοβόμουν τα πάντα, έκανα παράλογες σκέψεις”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις