Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάρα Δαρμουσλή έγκυος: Μια νέα ζωή αρχίζει στα 40
LIFESTYLE

Μάρα Δαρμουσλή έγκυος: Μια νέα ζωή αρχίζει στα 40

Μάρα Δαρμουσλή έγκυος: Μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή. Η ηθοποιός είναι έγκυος και περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της και πρώτο με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη. Το πρωί της Παρασκευής και μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Μάρα Δάρμουσλη μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως διανύει τον έκτο μήνα της κύησης.

«Είμαι 24 εβδομάδων, κλεισμένα. Οπότε έξι μηνών. Κρυμμένο μου το έχουν το φύλο. Θα μου το κάνουν έκπληξη. Είμαι το κορόιδο της οικογένειας. Σιγά σιγά μαθαίνεις ότι κουνιέται, σιγά μαθαίνεις το φύλο. Πλέον έχει προχωρήσει η τεχνολογία και στα λένε από τον τρίτο μήνα. Είμαι σε μια μέτρια κατάσταση. Όταν ήμουν έγκυος με τον Άγγελο ήταν σαν να μην ήμουν. Ο γιος μου είναι 16 τώρα. Είναι μία αμηχανία. Ξαφνικά του λέω θα σου κάνω αδερφάκι και μου απαντάει… δεν περίμενες να σου κάνω εγγονάκι πρώτα; Με τον Βασίλη ήταν όλα από την αρχή. Ο έρωτας, η σχέση. Ο Βασίλης δεν έχει παιδί, ήθελε παιδί. Εγώ έλεγα αν προλάβω, μέχρι τα 40. Βέβαια έχεις και μια Τζενάρα που έκανε το παιδί στα 50. Η επιστήμη έχει κάνει άλματα. Δικαίωμα στο σώμα της η κάθε γυναίκα, δεν το συζητάμε αυτό. Για Γενάρη μου είπαν ότι θα γεννήσω. Έχω γενικά μεγάλη αγωνία», είπε η Μάρα Δαρμουσλή.

 Μάρα Δαρμουσλή: Η μάχη με τη νευρική ανορεξία, ο θάνατος του αδερφού της και η δεύτερη εγκυμοσύνη στα 40

Η Μάρα Δαρμουσλή στα 40 της χρόνια ζει μια ζωή από την αρχή! Το νεαρό κορίτσι από τα εξώφυλλα των περιοδικών, έδωσε τη δική του μάχη με τη νευρική ανορεξία, βυθίστηκε στο πένθος με την απώλεια του αδερφού του, ενώ τον τελευταίο χρόνο χαμογελά ξανά!  Η γνωστή ηθοποιός γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου του 1981. Αρχικά την γνωρίζουμε στα πολύ νεανικά της χρόνια μέσα από τον μαγικό χώρο του modeling. Θα κερδίσει γρήγορη δημοσιότητα μέσα από τα εντυπωσιακά εξώφυλλα τα οποία την καθιερώνουν στον χώρο της μόδας.

«Στερήθηκα πολλά από τη ζωή μου, μαζί με τα εφηβικά, φοιτητικά και νεανικά μου χρόνια. Στα 16 μου τα καλοκαίρι δούλευα σε κατασκήνωση για να βγάλω το χαρτζιλίκι μου και το επόμενο καλοκαίρι δεν μου επέτρεψαν να κάνω την ίδια δουλειά γιατί είχα συμφωνήσει με το πρακτορείο στο οποίο και είχα ξεκινήσει ως μοντέλο, το οποίο με ήθελε πίσω στην Αθήνα για δουλειές. Μου είπαν ότι με τη δουλειά που μου είχαν κλείσει θα έπαιρνα μέχρι και 45000 ευρώ σε μια μέρα. Και έτσι αλλάζει η ζωή μου ξαφνικά», είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

 Μάρα Δαρμουσλή: Πήρα το βάπτισμα του πυρός από γκεστ συμμετοχές

Το 2004 και σε ηλικία μόλις 24 ετών, η Μάρα Δαρμουσλή ξεκινά τις πρώτες της τηλεοπτικές δουλειές κάνοντας guest εμφανίσεις σε σειρές από τις οποίες θα καταφέρει να ξεχωρίσει. Έχουμε & λέμε, Ο 3ος Νόμος, Γυναίκα Χωρίς Όνομα, είναι μερικές μόνο από τις σειρές που την έχουμε δει, ενώ η πιο πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν την περσινή σεζόν στη σειρά του ANT1, Η Φαμίλια. Η Μάρα Δαρμουσλή έχει βρεθεί και σε ρόλο παρουσιάστριας για τις ανάγκες της κρατικής τηλεόρασης…

«Πήρα το βάπτισμα του πυρός από γκεστ συμμετοχές. Ψάχνοντας από εκεί την αλήθεια μου, έβλεπα ότι μου έλειπε η τεχνική. Κάπως έτσι, αποφάσισα να φοιτήσω στη δραματική σχόλη. Γι’ αυτό χάθηκα για τρία χρόνια. Έπρεπε να αφοσιωθώ εκεί» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Το θέατρο θα μπει πολύ αργότερα στη ζωή της όταν το 2015 θα ανέβει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι της τις ανάγκες της παράστασης Οι Πρακτόρισσες.

Το 2005 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον τον πρωταθλητή του Muay Thai, Παύλο Καπώνη με τον οποίο και αποκτούν μαζί έναν γιο. Το 2008 το ζευγάρι ακολουθεί χωριστούς δρόμους, με την Μάρα Δαρμουσλή να συνεχίζει την πορεία της ως ηθοποιός έχοντας πλέον μπει για τα καλά στον χώρο της υποκριτικής.

 Μάρα Δαρμουσλή: Η μεγάλη απώλεια που τη συγκλόνισε

Τον Φεβρουάριο του 2020 η Μάρα Δαρμουσλή βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μιλώντας για τον θάνατο του αδερφού της που συγκλόνισε την οικογένειά της. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από έναν πατέρα να χάνει το παιδί του, από μία μητέρα να χάνει το παιδί της. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξαναείδα ποτέ έτσι τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Είχαμε 14 χρόνια διαφορά, με μεγάλωσε».

Η μάχη με τη νευρική ανορεξία

«Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά, τώρα είμαι 62. Δεν είχα εικόνα, υπήρχε και το photoshop… Ξυπνούσα το πρωί με ένα μήλο και όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο. Μετά από λίγο καιρό έπαθα φωτοευαισθησία και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κράτησε αρκετά χρόνια», παραδέχεται σε συνέντευξή της μιλώντας για την εποχή που δούλευε ως μοντέλο.

Μπορεί ο γάμος της με τον πρώτο της σύζυγο να διήρκησε τρία χρόνια, η Μάρα Δαρμουσλή μέσα σε αυτά τα χρόνια βίωσε τη μητρότητα φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, Άγγελο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην εφηβεία. «Προσπαθώ να τον συμβουλεύσω και η αλήθεια είναι πως νιώθω λίγο περίεργα γιατί έπιασα τον εαυτό µου να αλλάζω ξαφνικά τον τόνο της φωνής µου και να του µιλώ πιο αυστηρά, γιατί δεν είµαι η µεγάλη του αδερφή, αλλά η µητέρα του. Έχουµε µια υπέροχη σχέση και πολύ καλή επικοινωνία», είχε δηλώσει για τη σχέση με τον γιο της.

Ο Άγγελος ξεκίνησε μια νέα καθημερινότητα δίπλα στη μαμά του και στον νέο της σύζυγο. Η Μάρα Δαρμουσλή είχε μιλήσει ανοιχτά για την αντίδραση του γιου της, όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον Βασίλη Τσατσάκη. «Όσο να ‘ ναι δεν είναι εύκολο γιατί έχεις ήδη ένα υπό διαμόρφωση αρσενικό μέσα στο σπίτι, το οποίο έχει ήδη το βασίλειό του και μπαίνει και άλλο ένα αρσενικό. Υπάρχει μία κατάσταση. Το καλό είναι ότι το μεγάλο αρσενικό δουλεύει πάρα πολλές ώρες, οπότε δε συναντιούνται εύκολα», είχε αποκαλύψει για τον γιο και τον δεύτερο σύζυγό της.

 Μάρα Δαρμουσλή: Ο γάμος και η δεύτερη εγκυμοσύνη στα 40

Τον Οκτώβριο του 2019 η ηθοποιός θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο, Βασίλη Τσατσάκη. Είχε προηγηθεί μια μεγάλη περίοδος όπου η σχέση τους είχε γίνει γνωστή στα media με την ίδια μάλιστα να αρνείται τα διάφορα δημοσιεύματα αλλά και όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν εκείνη την εποχή για την προσωπική της ζωή. Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Μάρα Δαρμουσλή ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Τσατσάκη. Ο γάμος τους έγινε υπό την παρουσία ελάχιστων προσκεκλημένων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.  «Νόμιζα ότι με την προηγούμενη εμπειρία θα είχα προλάβει να τα έχω ετοιμάσει εγκαίρως… Πάντοτε υπάρχουν οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, για να μην χάνεις το ενδιαφέρον σου… Να υπάρχει λίγο αδρεναλίνη. Είμαι πολύ χαρούμενη και περισσότερο ενθουσιασμένη και ψύχραιμη από την προηγούμενη φορά», δήλωνε λίγες ώρες πριν τον γάμο της στο TLIFE.

Ένα χρόνο μετά η είδηση της εγκυμοσύνης σκορπά χαμόγελα ευτυχίας στο ζευγάρι και στα πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον. Η Μάρα Δαρμουσλή δημοσιεύοντας φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα από την πισίνα κάνει δημόσια εξομολόγηση στον σύζυγό της στην πιο τρυφερή της ανάρτηση… « Σ αγαπώ από τον πάτο της πισίνας μέχρι τ αστέρια» με αυτή τη φράση η ηθοποιός δήλωσε μέσω instagram την τεράστια αγάπη για τον σύζυγό της, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις