Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: Αθηναϊκή σύγκρουση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: Αθηναϊκή σύγκρουση

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος και περιμένει τον «αιώνιο» αντίπαλο του με... άγριες διαθέσεις.

Μετά τον δύσκολο αγώνα με την Φενέρμπαχτσε που διεξήχθη το βραδυ της περασμένης Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη, για το Γιουρόπα Λιγκ, ο πρωτοπόρος και περσινός πρωταθλητής ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ανανεωμένο εφέτος και με στυλ επιθετικό Παναθηναϊκό, ο οποίος σε δυο παιχνίδια στη Λεωφόρο φιλοδώρησε με 4 γκολ τον Απόλλωνα Σμύρνης και με 5 τον Βόλο. Βέβαια το παιχνιδι με τον Ολυμπιακό δεν ειναι το ίδιο. Αλλωστε οπως αποδείχθηκε το τριφύλλι οταν παίζει εκτος έδρας χάνει την συνοχή του. Η απόδοση του «πέφτει» ακόμη και κάτω απο το μισό. Ηττήθηκε 1-0 τόσο στα Ιωάννινα απο τον ΠΑΣ, όσο και στη Θεσσαλονίκη απο τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος και περιμένει τον «αιώνιο» αντίπαλο του με… άγριες διαθέσεις. Ο Πορτογάλος προπονητής ο Πέδρο Μάρτινς που…τρίβει τα χέρια του γιατι όλα τα όπλα είναι έτοιμα, δεν ξέρει ποιον να πρωτοβάλει! Είναι αλήθεια πως προβληματίζεται στο ποιος θα μείνει έξω! Ο Τικίνιο που βλέπει δίκτυα, ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά, ο Μαντί Καμαρά, ο Μασούρας, ο Μπουχαλάκης, ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Σισέ, ο Παπασταθόπουλος, ο Βάτσλικ θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό των ερυθρολεύκων.

Αμυντικά ο Γιοβάνοβιτς

Απο την πλευρά του ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Γιοβάνοβιτς προτίθεται να παρατάξει την ομαδα του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αμυντικό σχήμα και θα αρκεστεί στις αντεπιθέσεις, ελπίζοντας να βρει οχι μια αλλα πολλές φορές «ανοικτή» την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία των πράσινων. Ο Αλεξανδρόπουλος και ο Καρλιτο θα είναι στην μεσαία γραμμή και μπροστά ο Χατζηγιοβάνης και ο Παλασιος θα προσπαθήσουν να… τρυπήσουν την αμυνα των ερυθρολεύκων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις