Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη Ιωάννας Παλιοσπύρου: Οργή Λύτρα με τις αιχμές της κατηγορούμενης
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Ιωάννας Παλιοσπύρου: Οργή Λύτρα με τις αιχμές της κατηγορούμενης

Δίκη Ιωάννας Παλιοσπύρου: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Αίσθηση προκάλεσε η κατηγορούμενη στην πρώτη ημέρα της δίκης, όταν προκαλώντας, σε άκρως προκλητικό μάλιστα τόνο, απευθύνθηκε στην Ιωάννα λέγοντας «εσύ ξέρεις γιατί έγιναν όλα αυτά. Συγκεκριμένα, μετά την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο συνήγορος της κατηγορουμένης Εφης Κακαράντζουλα, ζήτησε να κάνει δήλωση, με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται και να ακολουθεί μια νέα πρόκληση από την κατηγορούμενη.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός θύματος: Μην ξανακοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ, Ιωάννα, γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο για μισή ώρα, ο δικηγορός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας ζήτησε το λόγο και απευθύνθηκε προς την έδρα, εκφράζοντας ουσιαστικά τα παράπονά του, λέγοντας: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριό σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζει το λόγο της επίθεσης.

Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!».

Μάλιστα, η κατηγορούμενη, την οποία όσοι είδαν σήμερα μέσα στη δικαστική αίθουσα περιγράφουν ως απαθή, ψυχρή και αδιάφορα και σίγουρα από τα λεγόμενά της προκλητική και αμετανόητη, αντέδρασε στα λεγόμενα του κ. Λύτρα λέγοντας «σας παρακαλώ πολύ!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις