Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόμμα Γιαννακόπουλου: Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόμμα Γιαννακόπουλου: Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις

Κόμμα Γιαννακόπουλου: Τι δείχνουν για τη δυναμική που θα είχε ένα κόμμα Γιαννακόπουλου, αν το έπαιρνε απόφαση

Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα για “κάθοδο” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εκλογές με δικό του κόμμα. Και μπορεί ο ίδιος να μην τα έχει επιβεβαιώσει ποτέ, είναι δεδομένο όμως ότι η συγκεκριμένη φημολογία δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα επιτελεία των κομμάτων. Τι δείχνουν όμως οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τη δυναμική που θα είχε ένα κόμμα Γιαννακόπουλου, αν το έπαιρνε απόφαση; Σύμφωνα με άνθρωπο που έχει γνώση των δημοσκοπήσεων που παραγγέλνουν τα ίδια τα κόμματα και σπάνια πέφτει έξω σε όσα λέει, τα σχετικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων είναι ιδιαίτερα θετικά.

Κόμμα Γιαννακόπουλου: Ποια είναι τα τρία συμπεράσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων

Θα έμπαινε με ευκολία στη βουλή,

Θα ήταν σίγουρα τρίτο κόμμα με δυναμική για ακόμα πιο ψηλά,

Θα είχε πολύ υψηλά ποσοστά μεταξύ των οπαδών και των άλλων ομάδων και όχι μόνο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή δυο ακόμη παρατηρήσεις είναι αξιοπρόσεκτες. Η πρώτη έχει να κάνει με τις επίσημες δημοσκοπήσεις. Προέβλεψε ότι δεν πρόκειται να δούμε αντίστοιχη ερώτηση, καθώς δεν υπάρχει καμία ένδειξη αυτή τη στιγμή ότι θα δούμε κάποια κίνηση από την πλευρά Γιαννακόπουλου, οπότε οι δημοσκόποι δεν μπορούν να βασιστούν σε εικασίες. Η δεύτερη είναι και η σημαντικότερη. Προέβλεψε ότι θα έκλεβε ψήφους απ’ όλα τα κόμματα, όμως εκείνο που θα είχε τις μεγαλύτερες απώλειες αν όντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχωρούσε σε κάποια πολιτική κίνηση, θα ήταν η Νέα Δημοκρατία.

Τι απάντησε σε πρόσφατη ερώτηση:
Αντιμνημονιακός;

Μιλώντας πάντως πέρσι στην εκπομπή “Tik Talk”, ο κ. Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι υπήρξε αντιμνημονιακός και ότι στις εκλογές του 2015 πίστεψε και ψήφισε τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίον όμως αποδείχθηκε, τόνισε, ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων: “Δεν ντρέπομαι να σας πω ότι τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια, στις τελευταίες εκλογές δεν είχα ψηφίσει. Η μοναδική φορά που ψήφισα ήταν το 2015, γιατί υπήρξε ένας άνθρωπος ο οποίος οτιδήποτε είχε εξαγγείλει με έβρισκε απόλυτα σύμφωνο, αυτός ήταν ο Πάνος ο Καμμένος που δυστυχώς αποδείχθηκε πως ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων και από αυτά που περιμέναμε”.

Και ερωτάται, άρα ήσασταν αντιμνημονιακός εκείνη την εποχή για να απαντήσει:

“100%”!

Γιαννακόπουλος
Ενώ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα είπε:

“Ο Τσίπρας είναι ένας χαρισματικός ηγέτης ο οποίος ήταν εντελώς μόνος του. Δυστυχώς ο περίγυρός του δεν ήταν τέτοιος που να τον αφήσουν να παράξει ένα έργο. Από την άλλη ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πάρα πολύ δυνατά στελέχη δίπλα του, ειδικότερα οι στενοί του συνεργάτες είναι εξαίρετοι. Ο ίδιος έχει επιλέξει ένα μοντέλο διακυβέρνησης του επιτελικού κράτους το οποίο θεωρώ ότι μόνο έτσι θα μπορούσε η Ελλάδα να προχωρήσει και να διορθώσει κάποια πράγματα. Βέβαια ο λογαριασμός είναι πάντα στο τέλος, αλλά πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα έχει πάει πάρα πάρα πολύ καλά”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις