Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US πρεμιέρα: Τούνη, Παναγιώταρου, Λιόλιου άναψαν “φωτιές”
LIFESTYLE

J2US πρεμιέρα: Τούνη, Παναγιώταρου, Λιόλιου άναψαν “φωτιές”

J2US πρεμιέρα: Η Ιωάννα Τούνη εξέπληξε τους κριτές με το τραγούδι της Βίσση

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε το stage του J2US η Ιωάννα Τούνη η οποία φέτος συμμετέχει στο μουσικό σόου έχοντας στο πλευρό της τον τραγουδιστή, Νικηφόρο Βυθούλκα. Η Ιωάννα και ο Νικηφόρος ερμήνευσαν το τραγούδι της Άννας Βίσση “Είσαι” ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν τα πρώτα σχόλια των τεσσάρων κριτών. Η Βίκυ Σταυροπούλου μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί με τον τρόπο της στους Παξούς, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την ανάρτηση της Ιωάννας, όταν βρέθηκε στο νησί και σχολίασε αρνητικά το ωράριο των καταστημάτων εστίασης.

«Ιωάννα είσαι πολύ καλύτερη από αυτό που νόμιζα ότι θα είσαι σε πρώτη φάση. Είσαι κούκλα, είσαι κορμάρα και θέλω να σου εκμυστηρευτώ ότι εγώ πήγα στους Παξούς και τα βρήκα όλα ανοιχτά», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και η Ιωάννα Τούνη της απάντησε: «Αυτοί οι Παξοί με κυνηγάνε παντού, τώρα και στο stage».

J2US: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κατερίνα Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το πρώτο αμιγώς γυναικείο ζευγάρι στο μουσικό σόου, στην πρώτη τους εμφάνιση ερμήνευσαν το «Deja Vu» της Έλενας Παπαρίζου, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους κριτές.

«Τι αναμονή του αντρικού κοινού θα έχει κάθε επεισόδιο!», τους είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

J2US: Χαμός με τη Σάσα Σταμάτη – Η κόντρα με τον Φασουλή και ο χαρακτηρισμός γλωσσοκοπάνα

Η Σάσα Σταμάτη δεν άφησε άνθρωπο να μιλήσει στην πρεμιέρα του J2US. Διέκοπτε τους πάντες, ενώ και όταν βρισκόταν στα παρασκήνια δεν σταματούσε να μιλάει, κάτι που προκάλεσε τη δυσφορία ακόμα και του Βασίλη Καρρά. Η Σάσα Σταμάτη εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου με τον Θέμη Αδαμαντίδη και ερμήνευσαν το Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο. Το αποκορύφωμα ωστόσο ήρθε στη συνέχεια όταν περνώντας από την επιτροπή για να ακούσουν τα σχόλια, η Σάσα Σταμάτη έκανε άνω-κάτω τους κριτές.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος όμως δεν κατάφερνε να ολοκληρώσει καμία φράση του, ούτε καν όταν μιλούσε για τον Θέμη Αδαμαντίδη. “Πέρα από το θράσος που έχεις, έχεις και θάρρος”, σχολίασε κάποια στιγμή ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Σάσα Σταμάτη συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, ρωτώντας την Δέσποινα Βανδή αν θα μπορούσε πλέον να την αποκαλεί “δεσποινίς”.

Η Δέσποινα Βανδή απευθυνόμενη στον Θέμη Αδαμαντίδη είπε: “Θα ήθελα πραγματικά να δω πώς θα περάσεις το τσουνάμι που λέγεται Σάσα, η οποία είναι μία γλωσσού. Δεν βάζει γλώσσα μέσα”.

“Δεν είναι γλωσσού, είναι γλωσσοκοπάνα” συμπλήρωσε ο Σταμάτης Φασουλής. Στη συνέχεια η Σάσα Σταμάτη αντάλλαξε επικές ατάκες με την Μαρία Μπακοδήμου και την Βίκυ Σταυροπούλου την οποία αποκάλεσε κοντή, με την τελευταία να ανεβαίνει στην σκηνή για να αναμετρηθούν.

Η Κατερίνα Στικούδη έγκυος στην πρεμιέρα του J2US έκλεψε τις εντυπώσεις

Ήταν η πρώτη φορά που η κούκλα Κατερίνα Στικούδη δεν έκρυψε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της κάτω από φαρδιές αθλητικές μπλούζες. Απαστράπτουσα και λαμπερή, η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια θα είναι η πρωταγωνίστρια του backstage του λαμπερού σόου! Εμφανίστηκε, λοιπόν, στη σκηνή του J2US για να καλησπερίσει την κριτική επιτροπή, τα ζευγάρια που διαγωνίζονται, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Φορώντας ένα μοβ στενό φόρεμα που άφηνε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να φαίνεται, φυσικά και τράβηξε τα βλέμματα! Ο Νίκος Κοκλώνης δεν άφησε την εγκυμοσύνη της ασχολίαστη και την καλωσόρισε με ενθουσιασμό. Η Κατερίνα από την πλευρά της δεν έκρυψε τη χαρά της που βρίσκεται και πάλι σε τηλεοπτικά πλατό, παρ’ όλο που μένουν μόλις λίγες εβδομάδες μέχρι να γεννήσει το πρώτο της παιδί!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις