Αθήνα

°C

Δευτέρα

25

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Καραϊβάζ – Ζήνα Κουτσελίνη: Η συγκίνηση της παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Γιώργος Καραϊβάζ – Ζήνα Κουτσελίνη: Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Γιώργος Καραϊβάζ - Ζήνα Κουτσελίνη: «Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο, σε ενεστώτα χρόνο θα μιλάω πάντα»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη όπου μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο, όπως έχει διαμορφωθεί για τη φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια σχολίασε πρόσωπα και εκπομπές των καναλιών ενώ αναφέρθηκε βέβαια και στις σταθερές αξίες της μικρής οθόνης όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη. Η κουβέντα όμως δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί και γύρω από τη δολοφονία του στενού συνεργάτη και πολύ καλού της φίλου Γιώργου Καραϊβάζ πριν από μερικούς μήνες.

«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με ειδοποίησε προσωπικά ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής ο οποίος μου είπε “Ζήνα σκοτώσανε τον Γιώργο”. Ούρλιαζα. Όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέμα και ότι πρέπει να δούμε ότι είναι αλήθεια. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια…

Εγώ ξέρω πώς το βιώνω, κάθε βράδυ μόνη μου, στο σπίτι μου. Και κάθε μέρα που πάω στην εκπομπή και κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα, να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο, σε ενεστώτα χρόνο θα μιλάω πάντα. Είμαι εγώ. Είναι σαν να έφυγα και εγώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις