Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαρμπή – Σάσα Σταμάτη: «Από 17 και πάνω όλες είμαστε κυρίες! Oκ;”
LIFESTYLE

Γαρμπή – Σάσα Σταμάτη: «Από 17 και πάνω όλες είμαστε κυρίες! Oκ;”

Γαρμπή - Σάσα Σταμάτη: Δείτε τι είπε η Σάσα Σταμάτη για το tweet που έκανε η Καίτη Γαρμπή.

Το βράδυ του Σαββάτου (25/9) έκανε πρεμιέρα το J2US στον Alpha με ωραία και λαμπερά ζευγάρια. Ανάμεσα στα ζευγάρια που θα διαγωνίζονται στο show είναι και η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη, οι οποίοι χτες τραγούδησαν το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο». Στην συνέχεια, όταν Σάσα Σταμάτη βρέθηκε μπροστά στους κριτές είχε επικούς διαλόγους μαζί τους. Μάλιστα εξέφρασε μια απορία, αν θα μπορούσε να αποκαλεί πλέον την Δέσποινα Βανδή δεσποινίς ή κυρία.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή απάντησε στην απορία της Σάσας Σταμάτη μέσω του λογαριασμού της στο twitter, τονίζοντας πως δεσποινίδες είναι τα κορίτσια κάτω των 16 ετών. Συγκεκριμένα έγραψε: «Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;».

Σάσα Σταμάτη: Εγώ είμαι ο εαυτός μου και σήμερα κάναμε πλάκα

Μετά το τέλος του show, η Σάσα Σταμάτη έμαθε για το συγκεκριμένο tweet και απάντησε στην κάμερα του Open Weekend: «Τη σέβομαι την Καίτη Γαρμπή και την εκτιμώ. Είναι ιεροσυλία να πω κάτι για την Καίτη Γαρμπή, μπορεί να λέει ότι θέλει για μένα».

«Εγώ είμαι ο εαυτός μου και σήμερα κάναμε πλάκα. Κατάλαβες τι θες να σου πω; Και μου αρέσει όταν κάποιος θέλει να μου πει κάτι, να μου το πει τετ α τετ, δεν είμαι πολύ των social media», είπε επίσης η Σάσα Σταμάτη στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Θανάση Πασσά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις