Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 6χρονος Φώτης Πάτρα: Ζήτησε να δει τους γονείς του μόλις ξύπνησε
ΕΛΛΑΔΑ

6χρονος Φώτης Πάτρα: Ζήτησε να δει τους γονείς του μόλις ξύπνησε

6χρονος Φώτης Πάτρα: Ο 6χρονος δέχθηκε και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη από τους συμμαθητές του

Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη ημέρα. Ο μικρός Φώτης έχει τις αισθήσεις του και αντίληψη του περιβάλλοντος”. Με αυτή τη φράση ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου μετέφερε στους δημοσιογράφους τα ευχάριστα νέα σχετικά με την πορεία του 6χρονου αγοριού, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Κυριακή, όταν ένα καρτ έπεσε πάνω του κατά τη διάρκεια αγώνα στην Πάτρα.

Το αγοράκι, που τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, διανύει τις πρώτες ώρες δίχως μηχανική υποστήριξη παρουσιάζοντας συνεχή βελτίωση όσον αφορά στην πορεία της υγείας του.

Μάλιστα μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του, ο μικρός Φώτης το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τους γιατρούς, ήταν να δει οι γονείς του.

Ο 6χρονος δέχθηκε και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη από τους συμμαθητές του, σύμφωνα με το thebest.gr , οι οποίοι όλες τις προηγούμενες ημέρες έστελναν στο νοσοκομείο ζωγραφιές με ευχές, ώστε ο μικρός να τις δει μόλις το επέτρεπε πορεία της υγείας του. Φανερά συγκινημένος, αλλά και ανακουφισμένος από το τέλος της περιπέτειας του μικρού του γιου. ο πατέρας του Θανάσης Κοσπέτας, ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η υγεία του παιδιού του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις