Αθήνα

°C

Δευτέρα

25

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σασμός – Κωστής Χατζηδάκης: «Ο πατέρας μου είχε αναλάβει αρκετές φορές το ρόλο του ειρηνοποιού»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σασμός – Κωστής Χατζηδάκης: «Ο πατέρας μου είχε αναλάβει αρκετές φορές το ρόλο του ειρηνοποιού»

Σασμός - Κωστής Χατζηδάκης: Όσα δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης στο Tlive.

Για τον Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη τα γεγονότα που παρουσιάζονται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» δεν είναι άγνωστα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη Βίκυ Χαντζή και στην κάμερα του Tlive, o πατέρας του, ως δικηγόρος, είχε αναλάβει αρκετές φορές το ρόλο του «ειρηνοποιού» για να επιτευχθεί ο «Σασμός», το φίλιωμα δηλαδή με το οποίο κλείνει οριστικά μία βεντέτα. «Όποιος παρακολουθεί αυτή τη σειρά μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτές τις κοινωνίες και κυρίως τι συνέβαινε, μερικά χρόνια πριν. Θυμάμαι περιπτώσεις με εντάσεις μεταξύ οικογενειών που οδηγούσαν σε ακραίες καταστάσεις. Πράγματι υπήρχαν και υπάρχουν μέχρι και σήμερα, άνθρωποι με ένα ιδιαίτερο κύρος στην τοπική κοινωνία, όπου αναλαμβάνουν τον ρόλο του “ειρηνοποιού”.

Οι άνθρωποι γίνονται σύντεκνοι, κουμπάροι ή συμπεθεριάζουν, όπως λέμε. Με αυτόν τον τρόπο επέρχεται μια καταλαγή. Κι ο πατέρας μου ήταν ένας από τους ειρηνοποιούς με κύρος και είμαι περήφανος για αυτό. Πολλές φορές χρειάστηκε να μεσολαβήσει για να υπάρχει εκτόνωση των εντάσεων.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις