Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλέσκου – Καινούργιου κόντρα: Τι λέει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη για το «Love it»
LIFESTYLE

Μαλέσκου – Καινούργιου κόντρα: Τι λέει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη για το «Love it»

Μαλέσκου - Καινούργιου κόντρα:Η διευθύντρια περιεχομένου του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε και σε μια ενδεχόμενη μικρή αλλαγή στο «Love it»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η chief content officer του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη λίγες μόνο ώρες μετά τον τσακωμό της Ιωάννας Μαλέσκου με την Κατερίνα Καινούργιου. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη τόνισε πως δεν επικροτεί τη στάση καμίας πλευράς αλλά επισήμανε ότι παρά τα όσα ακούγονται η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα κοπεί αλλά ενδέχεται να μεταφερθεί μισή ώρα νωρίτερα. «H εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δε θα κοπεί και σίγουρα δε θα αλλάξει ζώνη. Τώρα αν πάει μισή ώρα νωρίτερα αυτό είναι απόλυτα θεμιτό γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μια την άλλη. Από την άλλη πιστεύω ότι όλοι κάνουν την ίδια δουλειά, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους.

Είναι μια περίοδος πάρα πολύ ανταγωνιστική. Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι δίπλα μας όποιος και αν είναι είτε κάνει καλύτερα είτε κάνει χειρότερα νούμερα. Εγώ αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο. Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά. Θεωρώ πολύ λογικό η Ιωάννα όταν ακούει ψευδή δημοσιεύματα και ειδικά να γίνονται τόσο αρνητικά σχόλια, δηλαδή είναι τόσο κακό ένας άνθρωπος που ήρθε από την επαρχία να κάνει εκπομπή; Πρέπει όλοι να είμαστε από την Αθήνα ή από τη συμπρωτεύουσα για να κάνουμε εκπομπή; Νομίζω ότι αυτό τη θύμωσε περισσότερο τίποτα άλλο. Δεν επικροτώ ούτε τη μια στάση ούτε την άλλη. Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε τέτοιες βολές δεξιά και αριστερά. Όλοι για το ίδιο παλεύουμε, για μια καλύτερη τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Μαλέσκου – Καινούργιου: Το σχόλιο της Ελεονώρας

Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη έσπευσε να δικαιολογήσει την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς, όπως είπε, θεωρεί άδικη τη σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη και αυτό είναι κάτι που είχε βιώσει και η ίδια στο παρελθόν. “Πολλά ονόματα έχουν ξεκινήσει από μικρότερα κανάλια και έχουν κάνει και τεράστια επιτυχία. Ίσως αυτό που λέει η Κατερίνα ότι η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί – και δε το ρίχνω στον ΣΚΑΪ γιατί δεν ήταν απόφαση του σταθμού – όποιο site διάβαζες και όποιο κανάλι άνοιγες έλεγε “έρχεται η Μενεγάκη της Κρήτης”.

Σε αυτό δε φταίει η Ιωάννα ούτε όμως και η Κατερίνα. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που τον λέγανε “η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη” και σε αυτό έχω λόγο και το λέω εκ πείρας. Δεν ήταν απόφασή μου ούτε της Ιωάννας… Είναι βάρος αυτό, είναι άδικο και αδικεί τον άνθρωπο. Η Ιωάννα βρισκεται σε δυσμενή θέση όχι για την πορεία της εκπομπής αλλά γιατί βάλλεται από όλους”, κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το «φως και το σκοτάδι» της Μαλέσκου: Η αινιγματική ανάρτηση μετά το on air «ξεκατίνιασμα» με την Καινούργιου

Μετά την κόντρα τους, η παρουσιάστρια του «Love It» άφησε πολλά ερωτήματα ανεβάζοντας ένα story, με φόντο την θάλασσα και το φεγγάρι.

«Το σκοτάδι δεν καταστρέφει το φως. Το οριοθετεί», έγραψε στο λιτό αλλά γεμάτο υποννοούμενα μήνυμά της.

maleskou_story
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις