Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λόπεθ τέλος – Προπονητής έκπληξη στον Ατρόμητο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λόπεθ τέλος – Προπονητής έκπληξη στον Ατρόμητο

Λόπεθ Ατρόμητος: Τρίζει ο πάγκος!

Ο Ατρόμητος γνώρισε ασήκωτη ήττα με 3-0 από το Βόλο εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της Superleague. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα του Περιστερίου να έχει έναν βαθμό (την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό) και να είναι 11η στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά και την κακή εμφάνιση κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Άνχελ Λόπεθ όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από το Περιστέρι, με το φαβορί για να τον διαδεχθεί στον πάγκο του Ατρόμητου να είναι ο Αργύρης Γιαννίκης που πέρσι ήταν στην άκρη του πάγκου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λόπεθ, πάντως, επισήμανε πως το ματς ήταν ισορροπημένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άνχελ Λόπεθ,

«Την περασμένη σεζόν ήμουν στον Βόλο εδώ όπου είχαμε μια καλή πορεία και έχω καλά συναισθήματα που γύρισα ξανά. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι είναι ένα άδικο αποτέλεσμα που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα μας. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ, προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο. Πιέσαμε για την ισοφάριση, πήραμε ρίσκα και γι’ αυτό δεχτήκαμε και δύο γκολ στις καθυστερήσεις».

Λίγα λόγια για τον Γιαννίκη

Από το 2007 έως το 2016, ο Γιαννίκης είχε ρόλους στην Καρλσρούη ΣΚ, από προπονητής της ομάδα νέων έως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα. Στις 14 Οκτωβρίου 2017, εντάχθηκε ως πρώτος προπονητής στην Ροτ-Βάις Έσσεν. Τη σεζόν 2018-19, ήταν ο προπονητής της ΒΦΡ Άαλεν. Στις 8 Ιουνίου 2019, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιαννίκη. Στις 19 Μαΐου 2021 μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει με τον ίδιο στον πάγκο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις